Info

InfoKG saznaje: Ovako će izgledati stambeno-poslovni kompleks New Point, a ovo su CENE U PRETPRODAJI

Autor: infokg.rs
11:00 | Utorak, 06 09 2022

U Kragujevcu je sredinom prošlog meseca otpočela izgradnja ekskluzivnog stambeno-poslovnog kompleksa New Point by Matis, u nastavku teksta donosimo informacije o ovom projektu i cenama u pretprodaji, koja bi kako saznajemo trebalo da zvanično počne u prvoj polovini septembra.

Na površini od jednog hektara, na lokaciji pored nedavno svečano otvorene Palate pravde, koja predstavlja jedan od novih simbola grada i ujedno kreira novi, svojevrsni centar zbivanja u gradu, kompanija Matis New Point, iza koje stoji renomirana kompanija Matis, lider u proizvodnji i prodaji nameštaja, otpočela je izgradnja kompleksa bruto površine od gotovo 25.000 kvadrata.

Sam kompleks sastoji se od tri međusobno povezane lamele koje će se graditi istovremeno. Lamela 1 i lamela 3 predviđene su za stanovanje, dok lamela 2 predstavlja svojevrsnu biznis kulu sa šest poslovnih prostora ukupne površine oko 3.300 kvadrata.

Prizemna etaža u sve tri lamele opredeljana je za izuzetno atraktivne lokale, sa velikim staklenim površinama i galerijama, ukupne visine sedam metara, u kojima će se između ostalih naći poslovna banka, super market, prodavnica zdrave hrane, restoran, kafeterija, salon nameštaja, prodavnica tehničke opreme, turistička agencija, salon lepote i brojne druge uslužne delatnosti.

Kompleks sadrži ukupno 126 stanova, od najmanjih jednoiposobnih površine oko 40 kvadrata, do onih najatraktivnijih, četvorosobnih površine preko 140 kvadrata sa prostranim terasama na prvom spratu kompleksa, tu je i 128 parking mesta u podzemnoj garaži i 86 spoljnih parking mesta.

Ono što kompleks čini posebno atraktivnim je i uređen park sa dečijim igralištem, kao i više od 2.000 kvadrata zelenih površina, a kompletna parcela na kojoj se objekat gradi biće oivičena drvoredom.

Prema za sada nepotvrđenim informacijama cena kvadrata stambenog prostora, u pretprodaji, mogla bi da se kreće u rasponu od 1.350 eura do 1.550 eura po m2, a u zavisnosti od površine, spratnosti i orijentacije stana. Kako saznajemo, u prvoj fazi prodaje će se po promotivnim cenama naći ukupno 34 stana.

Krajnji rok završetka igradnje, odnosno useljenja objekta planiran je za decembar 2024. godine, ali iz kompanije Matis New Point poručuju da postoje svi neophodni uslovi da čitav kompleks bude izgrađen i useljen pre tog roka.

Pre zvaničnog otpočinjanja prodaje na raspolaganju Vam je mogućnost iskazivanja zainteresovanosti putem sajta newpointmatis.rs Dovoljno je da na sajtu ostavite osnovne podatke i neko iz New Point prodajnog tima će Vas kontaktirati i uputiti u detalje projekta i obavestiti o početku prodaje.