Info

Počela izgradnja ekskluzivnog stambeno-poslovnog kompleksa kod Palate pravde

Autor: infokg.rs
10:20 | Petak, 19 08 2022

Kako saznajemo Kragujevac je danas postao bogatiji za još jedno gradilište. Naime, proteklih godina naš grad je pored Beograda, Novog Sada i Zlatibora bio jedno od najozbiljnijih tržišta za stanogradnju, ali su ga za razliku od dva najveća grada u zemlji i Zlatibora kao turistički najjatraktivnije lokacije, zaobišli ekskluzivniji projekti veće površine, posebno oni koji stanovanje i poslovanje objedinjuju u jednu celinu. Takvi projekti duže od jedne decenije svojstveni su pre svega glavnom gradu, gde je najveća potražnja upravo za takvim kompleksima koji pogoduju modernom stilu života.

Vođeni time da Kragujevčanima ponude potpono novo iskustvo življenja, u kompaniji Matis New Point, iza koje stoji renomirana kompanija Matis, lider u proizvodnji i prodaji nameštaja, odlučili su se da investiraju u izgradju stambeno-poslovnog kompleksa pod atraktivnim nazivom "New Point Business & Residence by Matis".

Na površini od jednog hektara, na lokaciji pored nedavno svečano otvorene Palate pravde, koja predstavlja jedan od novih simbola grada i ujedno kreira novi, svojevrsni centar zbivanja u gradu, otpočela je izgradnja atraktivnog kompleksa, bruto površine od gotovo 25.000 kvadrata. Sam kompleks sastoji se od tri međusobno povezane lamele koje će se graditi istovremeno.

Lamela 1 i lamela 3 predviđene su za stanovanje, dok lamela 2 predstavlja svojevrsnu biznis kulu sa šest poslovnih prostora ukupne površine oko 3.300 kvadrata, prizemna etaža u sve tri lamele opredeljana je za lokale u kojima će se između ostalih naći poslovna banka, super market, prodavnica zdrave hrane, restoran, kafeterija, salon nameštaja, prodavnica tehničke opreme, turistička agnecija, salon lepote i brojne druge uslužne delatnosti. 

Kompleks sadrži ukupno 126 stanova, od najmanjih jednoiposobnih površine oko 40 kvadrata, do onih najatraktivnijih, četvorosobnih površine preko 140 kvadrata sa prostranim terasama na prvom spratu kompleksa, tu je i 128 parking mest u podzemnoj garaži i 86 spoljnih parking mesta. Ono što kompleks čini posebno atraktivnim je i uređen park sa dečijim igralištem, kao i više od 2.000 kvadrata zelenih površina.

Pristupne i interne saobraćajnice olakšavaju komunikaciju, dok blizina auto puta i buduće Serverne obilaznice poziciju objekta čine jednom od najatralktivnijih u gradu. Zajedničke prostorije koje su na raspolaganju svim stanarima, sistemi automatizacije, materijali više klase, završna obrada i energetska efikasnost objekta prave razliku koja ne samo da se vidi golim okom, već se i oseća.

Pre zvaičnog otpočinjanja prodaje na raspolaganju Vam je mogućnost iskazivanja zainteresovanosti putem sajta newpointmatis.rs Dovoljno je da na sajtu ostavite osnovne podatke i neko iz New Point prodajnog tima će Vas kontaktirati i uputiti u detalje projekta i obavestiti o početku prodaje.