Info

InfoKG slavi 8. rođendan

Autor: InfoKG
12:21 | Četvrtak, 21 09 2023

Dragi Kragujevčani, Gradski informativni portal InfoKG danas slavi 8. rođendan. U proteklih osam godina objavili smo oko 25.000 tekstova o dešavanjima u Kragujevcu i ostvarili više od 60 miliona poseta.

Sve to potvrđuje konstantan rast poseta. Pojedine vesti koje smo objavljivali bile su među najposećenijima i prvorangiranima na Gugl pretragama na nivou čitave zemlje.  

To je dokaz i da je InfoKG i dalje ubedljivo najčitaniji portal u gradu, a i šire. Po broju poseta možemo se svrstati u rang i sa pojedinim sajtovima na nacionalnom nivou.

Najveći deo poseta beleže lokalne dnevne informacije iz različitih aspekata života, ali i autorski tekstovi naših novinara koji doprinose ne samo rastu broja poseta, već i kredibilitetu i kvalitetu portala. 

Poznato je i da InfoKG krasi najmoderniji dizajn, kako desktop, tako i mobilne verzije, kojim postavljamo standarde, kada je u pitanju dizajn informativnih portala. 

Uređivački tim portala InfoKG planira da u narednom periodu znatno obogati sadržaj, a čitaocima su, kao i do sada, na rasplaganju uobičajene rubrike Info, Sport, Kultura, Kragujevčani, Skver, ali i 50 najmoćnijih u Kragujevcu, InfoKG 7 dana i Poslovi. 

Zasluge za tako veliku posećenost idu Vama dragi čitaoci, koji ste doprineli da portal InfoKG zabeleži ovakav uspeh. 

Hvala Vam što nas čitate, a mi ćemo se truditi da Vas, kao i do sada, informišemo o svim najbitnijim dešavanjima u gradu objektivno i na vreme. Sugestije, primedbe i obaveštenja možete nam slati na našim Facebook i Instagram stranicama ili na mail adresu: info@infokg.rs.