Info

InfoKG slavi 6. rođendan

Autor: Branko Vukašinović
11:00 | Utorak, 21 09 2021

Dragi Kragujevčani, Gradski informativni portal InfoKG danas slavi 6. rođendan. U proteklih šest godina objavili smo oko 18.000 tekstova o dešavanjima u Kragujevcu i ostvarili više od 30 miliona poseta. Zanimljivo je da smo samo u proteklih godinu dana ostvarili 18 miliona poseta, što je za 50 odsto više od ukupno ostvarenih poseta tokom pet godina rada sajta. 

Sve to potvrđuje konstantan rast poseta, posebno u doba pandemije. Pojedine vesti koje smo objavljivali bile su među najposećenijima i prvorangiranima na Gugl pretragama.  

To je dokaz i da je InfoKG ubedljivo najčitaniji portal u gradu, a i šire. Po broju poseta možemo se svrstati u rang i sa pojedinim sajtovima na nacionalnom nivou. U prilog tome govori i činjenica da na mesečnom nivou ostvarimo više od milion i po poseta. 

Najveći deo poseta beleže lokalne dnevne informacije iz različitih aspekata života, ali i autorski tekstovi naših novinara koji doprinose ne samo rastu broja poseta, već i kredibilitetu i kvalitetu portala. 

Poznato je i da InfoKG krasi najmoderniji dizajn, kako desktop, tako i mobilne verzije, kojim postavljamo standarde, kada je u pitanju dizajn informativnih portala. 

Uređivački tim portala InfoKG planira da u narednom periodu znatno obogati sadržaj, a čitaocima su, kao i do sada, na rasplaganju uobičajene rubrike Info, Sport, Kultura, Kragujevčani, Skver, ali i 50 najmoćnijih u Kragujevcu, InfoKG 7 dana i Poslovi. 

Zasluge za tako veliku posećenost idu Vama dragi čitaoci, koji ste doprineli da portal InfoKG zabeleži ovakav uspeh. 

Hvala Vam što nas čitate, a mi ćemo se truditi da Vas, kao i do sada, informišemo o svim najbitnijim dešavanjima u gradu objektivno i na vreme. Sugestije, primedbe i obaveštenja možete nam slati na našim Facebook i Instagram stranicama ili na mail adresu: info@infokg.rs.