InfoFoto: kragujevac.ls.gov.rs - Arhiva

IZBORI: Nova snaga Kragujevac: "Dašić da odgovori na pitanja građana"

Autor: InfoKG
15:33 | Sreda, 06 12 2023

Nova snaga Kragujevac uputila je pitanja, kako su saopštili u ime građana, predsedniku Privremenog organa grada Nikoli Dašiću, da odgovori da li je tečno da kišna kanalizacija u ulici Crvenog barjaka nije dobro urađena i da, kako navode, monstruozna metalna konstrukcija oko zgrade Tržnice koja treba da zabašuri nestručnost i neznanje košta 25 hiljada evra? 

Saopštenje koje je poslala stranka Nova snaga Kragujevac u nastavku prenosimo u celosti: 

Povodom izjave Nikole Dašiča date medijima, da je podrška opoziciji skalndalozno "mala" ili u prevodu na srpski jezik niska, pitamo predsednika Privremenog organa grada Kragujevca Nikolu Dašića da li je tačno da kišna kanalizacija u ulici Crvenog barjaka koja se ubrzano asfaltira lošim asfaltom nije dobro urađena i da li je tačno da monstruozna metalna konstrukcija oko zgrade Tržnice koja treba da zabašuri nestručnost i neznanje košta 25 hiljada evra. To su teme koje interesuju građane na koje predsednik privremenog organa Dašić treba da odgovori. Ako neće, Nova snaga Kragujevca - Nikola Nešić će odgovoriti. A ako je opozicija sa toliko "malom" podrškom zašto se Nikola Dašić uopšte njome, veoma uzrujano, bavi. Mi se njime ne bavimo, niti ga spominjemo, okrenuti smo nagomilanim problemima građana”, navodi se u saopštenju stranke Nova snaga Kragujevac. 

*Portal InfoKG svim učesnicima lokalnih izbora omogućio je plasiranje saopštenja u integralnoj verziji, te nismo odgovorni za sadržaj istih. Stavovi izneti u tekstu ne izražavaju nužno našu uređivačku politiku.