InfoFoto: Nova snaga Kragujevca

IZBORI: Nova snaga Kragujevca: Imamo rešenje za probleme poljoprivrednika

Autor: InfoKG
11:30 | Petak, 24 11 2023

Iz koalicije Nova snaga Kragujevca saopšteno je da će podržati poljoprivrednike i učiniti sve, kako kažu, da se vrati dostojanstvo našem seljaku i našem selu.

Doktor veterinarske medicine, Rajko Jeličić, drugi je na izbornoj listi NOVA SNAGA KRAGUJEVCA - NIKOLA NEŠIĆ.

Šta je zdrava hrana? To je pre svega hrana koja ima poreklo, to je naša domaća hrana. Zato će naša koalicija Nova snaga Kragujevca podržati naše poljoprivrednike i učiniti sve da se vrati dostojanstvo našem seljaku i našem selu. Učinićemo sve da Kragujevčani imaju zdravu i čistu vodu i zato izađite na lokalne izbore 17. decembra i glasajte za izbornu listu pod rednim brojem 8. NOVA SNAGA KRAGUJEVCA - NIKOLA NEŠIĆ, a na parlamentarnim izborima 7. SRBIJA PROTIV NASILJA”, izjavio je Jeličić.

Tim koalicije za poljoprivedu, pored Rajka Jeličića, čine, kako je saopšteno, ljudi sa iskustvom i znanjem o potrebama šumadijskog sela i uskoro će u javnost izaći sa programom za oporavak poljoprivrede u Kragujevcu. 

*Portal InfoKG svim učesnicima lokalnih izbora omogućio je plasiranje saopštenja u integralnoj verziji, te nismo odgovorni za sadržaj istih. Stavovi izneti u tekstu ne izražavaju nužno našu uređivačku politiku.