InfoFoto: Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac

IZBORI: Stevanović i Jekić u naselju Popova šuma - "Ulice ko švajcarski sir"

Autor: InfoKG
13:00 | Sreda, 29 11 2023

Predstavnici koalicije Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac obišli su naselja Stanovo, tačnije naselje Popova šuma, gde su sa meštanima porazgovarali o velikim komunalnim problemima, koje stanovnici ovog dela grada imaju.

Saopštenje kandidata za odbornike sa liste Ujedinjeni protiv nasilja - Nada za Kragujevac Veroljuba Stevanovića i Dalibora Jekića, u nastavku prenosimo u celosti:

Problemi koji su karakteristični za sve delove grada, posebno u prigradskim naseljima, javljaju se i ovde. Ulice su loše asfaltirane, komunalna infrastruktura ne postoji ili je u očajnom stanju, dok se ni malo ne vodi računa o kvalitetu života naših sugrađana.
 
Zbog svega toga, priče koje čujemo od predstavnika vlasti i sa režimskih medija o putu u Evropu i „ekonomskom tigru“, dok nam istovremeno ulice liče na švajcarski sir, deluje kao loše ispričana bajka. 

Ti problemi u Popovoj šumi i Stanovu su posebno uočljivi.

Ujedinjena opozicija obećava, kada dođe na vlast, da će u najkraćem roku sanirati komunalne probleme, kako u centru grada, tako i u prigradskim naseljima i selima. 

Grad Kragujevac mora biti kuća gde se domaćinski razmišlja i poštuje i ne sme biti prćija pojedinaca, kojima je prioritet samo sopstveni interes, a ne interes građana.

Na sledećim izborima imaćemo priliku da to promenimo i da grad Kragujevac konačno postavimo na zdrave noge.

*Portal InfoKG svim učesnicima lokalnih izbora omogućio je plasiranje saopštenja u integralnoj verziji, te nismo odgovorni za sadržaj istih. Stavovi izneti u tekstu ne izražavaju nužno našu uređivačku politiku.