InfoFoto: Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac

IZBORI: Ujedinjeni protiv nasilja - Nada za Kragujevac: Klizište u Grošnici ni posle pet meseci nije sanirano

Autor: InfoKG
15:15 | Ponedeljak, 20 11 2023

Klizište na glavnom putu ni posle pet meseci nije sanirano, saopšteno je iz koalicije Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac iz koje obećavaju da će se, kada pobede na narednim izborima, ovakvi i slični problemi rešavati u najkraćem mogućem roku.

Saopštenje koje potpisuje kandidat za odbornika koalicije Ujedinjeni protiv nasilja - Nada za Kragujevac, Veroljub Stevanović, u nastavku prenosimo u celosti:

Predstavnici koalicije Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac, obišli su danas naselje Grošnica i sa meštanima porazgovarali o jednom od najvećih aktuelnih problema sa kojima se suočavaju stanovnici ovog prigradskog naselja, a to je klizište na glavnom putu, koje i posle pet meseci nije sanirano.

Uprkos brojnim obećanjima gradskih čelnika, kao i gradonačelnika u ostavci, klizište do danas nije sanirano, pa su meštani ovog velikog naselja maltene odesečeni od grada.

Istovremeno, pošto je put zatvoren, saobraćaj je preusmeren preko naselja Ćava, ulicom Vlade Nedeljkovića, koja je loše asfaltirana, uska, neuslovna, bez kišne kanalizacije i trotoara.

Ovom ulicom prolazi mnogo automobila, teški kamioni i autobusi, dok istovremeno njom prolazi veliki broj dece koja pešice idu u obližnju školu.

Ujedinjena opozicija obećava da će se, kada pobedimo na narednim izborima, ovakvi i slični problemi rešavati u najkraćem mogućem roku, jer Opština Kragujevac mora biti na usluzi svim građanima, bez obzira da li je u pitanju grad ili prigradska i seoska naselja“, navodi se u saopštenju Veroljuba Stevanovića, kandidata za odbornika koalicije Ujedinjeni protiv nasilja - Nada za Kragujevac. 

*Portal InfoKG svim učesnicima lokalnih izbora omogućio je plasiranje saopštenja u integralnoj verziji, te nismo odgovorni za sadržaj istih. Stavovi izneti u tekstu ne izražavaju nužno našu uređivačku politiku.