Info

JKP Šumadija dobitnik nagrade BRAND LEADER AWARD 2021 (Foto)

Autor: Jovana Mladenović
12:30 | Četvrtak, 01 07 2021

Na EKOnferenciji „Životna sredina – svetska prestonica 2021“ održanoj u Beogradu, stručni kolegijum je doneo odluku o dodeli nagrade Brand Leader Award 2021 preduzeću JKP Šumadija Kragujevac, kao lideru u postavljanju novih standarda u kvalitetu, pouzdanosti, operativnoj izvrsnosti, primeni naprednih tehnologija i inovativnih rešenja u oblasti unapređenja zaštite životne sredine. Nagradu je u ime preduzeća primio odlazeći direktor Nemanja Dimitrijević, koji je bio i jedan od glavnih govornika na panel diskusiji „Reciklaža u teoriji i praksi“.

Nagrada „Brand Leader Award“ se dodeljuje sedamnaest godina u cilju afirmacije najistaknutijih kompanija, institucija, pojedinaca i medija koji kontinuiranim pozitivnim razvojem i inovativnim strategijama postavljaju više standarde i unapređuju tržište i daju izvanredan doprinos u popularizaciji privrednog potencijala, kao i kreiranje konkurentnog tržišnog imidža Regiona.

U ime JKP Šumadija Kragujevac nagradu je primio direktor Nemanja Dimitrijević, koji je bio i jedan od glavnih govornika na panel diskusiji „Reciklaža u teoriji i praksi“ na kojoj je predstavio sve novine, napore i rezultate koje je ovo preduzeće postiglo u prethodne dve godine, čime je dalo značajan doprinos kao primer dobre prakse i podsticanja očuvanja i zaštite životne sredine.

Dimitrijević je nagradu primio na kraju direktorskog mandata u JKP Šumadija, a za novi se nije kandidovao. Na sednici Skupštine grada održanoj 29. juna, podsetimo, za novog direktora ovog preduzeća postavljen je Marko Vujnović.

Galerija slika