InfoFoto: Studio Creative BOX

Kragujevčani investiraju u luksuzni kompleks na Kosmaju (FOTO/VIDEO)

Autor: InfoKG
13:15 | Subota, 05 09 2020

Zahvaljujući saradnji tri poznata i uspešna kragujevačka privrednika Nikole Vrućinića, Vladimira Lekovića i Nemanje Čalije, Kosmaj će postati bogatiji za čitav kompleks luksuznih kuća i apartmana. “Renew Concept” smešten je svega 55 kilometara od Beograda na Kosmaju koji će pružati mogućnost za aktivni odmor, najviši nivo relaksacije, ali i odmor sa decom.

Kompleks “Renew Concept” ima u ponudi tri vrste nekretnina čiji možete biti vlasnik i time zapravo postati bogatiji, a evo i na koji način. Naime, glavni benefit za kupce je mogućnost da investiciju učine profitabilnom i kroz reizdavanje naprave brz povrat investicije.

Na raspolaganju je 18 zasebnih apartmanskih kuća površine 62 metara kvadratnih sa od 5 do 7 ari placa. Uključena je i mogućnost izgradnje bazena na placu. Svaka kuća ima karakteristike SMART home objekta, obezbeđeno parking mesto i zagarantovan pogled na prelepu prirodu planine Kosmaj.

Renew apartmani u dodiru sa prirodom

Pored kuća, u ponudi su i apartmani koji su raspoređeni u četiri apartmanske jedinice. Planirana je izgradnja 84 apartmana, površine od 45 do 75 metara kvadratnih. Svaki apartman ima prostranu terasu koja će na idealan način omogućiti konstantan dodir sa prirodom.

Renew hotel kao vrhunac pristupačnog luksuza

Treća vrsta nekretnina je hotel u okviru “Renew” kompleksa koji čine tri celine – luksuzni Wellness & Spa centar, restoran i apartmanski deo. Pored Wellness centra, svi posetioci će moći da uživaju u dva otvorena i dva zatvorena bazena različitog tipa u sklopu hotela.

Investitori su uložili posebnu pažnju u funkcionisanje kompleksa nakon faze izgradnje, shodno trendovima današnjice i brzini života. S toga će Renew kompleks ponuditi uslugu kompletnog održavanja svih tipova smeštajnih jedinica i zajedničkih prostora i površina. To podrazumeva svakodnevno održavanje i uređenja kompleksa (zelene površine, bazeni, igrališta…), kao i unutrašnjosti objekata.  

Sve informacije o kompleksu “Renew concept” na Kosmaju zainteresovani mogu pronaći na njihovom oficijalnom sajtu renewconcept.rs, ali i na Facebook i Instagram stranicama. 

Prodajno mesto “Renew Concept-a” nalazi se u Beogradu, u ulici Kneginje Zorke 12. Radno vreme prodajnog salona je od ponedeljka do subote, od 10 do 20 časova.

Evo ko su tri poznata i uspešna kragujevačka privrednika, koja grade Renew kompleks luksuznih kuća i apartmana na Kosmaju: 

Vladimir Leković rođen je u Kragujevcu, a po struci je diplomirani je ekonomista. Generalni je direktor porodičnog preduzeća "TARA Concept", koje se bavi izradom luksuznih podnih i zidnih obloga, te unikatnog nameštaja, ručne izrade, isključivo od čistog drveta. "TARA" je zvanično jedno od 1.000 najuspešnijih preduzeća u našoj zemlji. Vlasnik je i firme “South Balkan Investment”, koja gradi apartmane na Zlatiboru.

Nikola Vrućinić je suvlasnik najveće solarne elektrane "Solaris 1" i "Solaris 2" kod Kladova, kao i Tržnog centar Sava u Kragujevcu. Iza ovog mladog privrednika stoje mnogi realizovani projekti, kao rekordni i specifičnosti u gradnji ne samo u srpskim, nego i u evropskim razmerama. Takođe, Vrućinić je tvorac prve samoodržive kuće sagrađene od čvrstih materijala, i useljene za samo 50 dana. Investitor je najvećeg i najmodernijeg privatnog staračkog doma koji je trenutno u izgradnji. Zajedno sa Vladimirom Lekovićem, vlasnik je firme “South Balkan Investment”, koja gradi apartmane na Zlatiboru.

Nemanja Čalija rođen je u Kragujecu, a po struci je diplomirani ekonomista. Sa suprugom uspešno vodi porodičnu firmu koja se bavi uslugama iz sveta kozmetike, kao i trgovinom kozmetičkih preparata. Svoj biznis razvili su i izvan granica Srbije. 

*Promo

Galerija slika