Info

KREATIVNI postaje HOROR park (FOTO)

Autor: InfoKG
10:00 | Petak, 16 09 2022

Kreativni postaje horor park, tvrde pojedini čitaoci portala InfoKG, uz obrazloženje da su neke od sprava polomljene i išarane grafitima, da se izdigla plastična podloga koja treba da bude ispod peska. Iz Sportskog prvirednog društva Radnički za InfoKG poručuju da će u najkraćem roku srediti Kreativni park i pojačati nadzor. 

U Kreativnom parku, otvorenom aprila 2017.,  do danas je nekoliko puta bio uništavan mobilijar za decu, a pojedine sprave su išarane grafitima. 

Nadležni ih poprave, a pojedinci ih iznova uništavaju. To se desilo i ovog puta, na šta su nam se ponovo požalili pojedini čitaoci portala InfoKG i poslali fotografije.

Ovo više nije Kreativni nego horor park. Okrugle ljuljaške su polomljene, iz peska izviru plastični delovi podloge. Nedostaju delovi na pojedinim spravama, a neke su išarane grafitima. Ne razumem pojedince koji dođu ovde i uništavaju nešto što je predviđeno da se deca igraju”, kaže jedna od čitateljki portala InfoKG.   

Ovim povodom smo kontaktirali Sportsko privredno društvo Radnički, pod čijom je ingerencijom Kreativni park. Iz “Radničkog” poručuju da nije prvi put da se ovako nešto dešava i da će rešiti problem. 

U najkraćem roku ćemo preduzeti sve mere kako bi sredili uništeni mobilijar u Kreativnom parku. Ubuduće ćemo i pojačati nadzor kako do ovakvih stiuacija više ne bi dolazilo“, tvrde u SPD Radnički. 

Po ko zna koji put, apeluju na nesavsne pojedince da ne uništavaju mobilijar u Kreativnom parku, kako bi se deca bezbrižno igrala na ovom prostoru.

Galerija slika