InfoFoto: Arhiva - kragujevac.rs

Mladenović: "Istina je pobedila! Odbačena je krivična prijava nečasnih ljudi"

Autor: InfoKG
15:30 | Ponedeljak, 22 11 2021

Odbačena je krivična prijava protiv Zorana Mladenovića, zamenika predsednika Skupštine grada, koji je bio osumnjičen za polno uznemiravanje. To je sam Mladenović potvrdio i naglasio u saopštenju da je istina pobedila. 

U nastavku vam prenosimo celo saopštenje zamenika predsednika Skupštine grada Zorana Mladenovića:

Uplašeni za pozicije, neki nečasni ljudi su protiv meni podneli krivičnu prijavu i pravno neutemeljeno je kvalifikovali kao polno uznemiravanje, medijima davali lažne informacije i neovlašćeno postupali. Sada, kada je doneto rešenje kojim je odbačena krivična prijava i odbijen prigovor na navedeno rešenje, maliciozni tvorci ove ujdurme ćute. 

Zarad istine, moram da saopštim sledeće: sve što su rekli i napisali, atakujući na moje moralne i ljudske osobine bile su laži. 

Zbog svega ovoga je moja porodica  pretrpela nenadoknadivu štetu, prošla kroz veoma težak period, a da nismo znali zbog čega. Izdržali smo. Istina je pobedila. Pokušaj mog političkog progona bio je neuspešan. 

Sada, kada su nadležni organi razotkrili ovu skandaloznu izmišljotinu i doneli odluku, kada se ova kula laži srušila, saznajem da lokalni moćnici ne žele promene koje sam inicirao, birokrate na visokim funkcijama grčevito se bore za svoje priviligije i sa pojedinim nezasitim političarima organizovali su hajku u cilju mog uklanjanja iz političkog života.

Ništa novo, od napada i pokušaja rušenja Predsednika države, pa sve do najnižeg funkcionera i političara. 

Ovakvim nečasnim postupanjem i lažnim prijavljivanjem, borba stvarno ugroženih, iskorišćavanih i onih koji trpe mobing je obesmišljena. 

Ja sam uvek verovao i verujem u zakone, državne organe i pravnu državu Srbiju. Pravna država je pobedila. Nekad se sa dva „svedoka“ išlo na Goli otok, ali danas više ne. 

Ja verujem u bolju Srbiju koju danas gradimo. Srbija može da ide napred samo sa radnim i vrednim, a časnim, moralnim i poštenim ljudima. 

Živela Srbija!“, navodi se u saopštenju zamenika predsednika Skupštine grada Kragujevca, Zorana Mladenovića.