Info

Nikolić: "Pred nama duga borba do boljitka, ali slava je, nemojte danas o tome" (FOTO)

Autor: Jovana Mladenović
12:31 | Petak, 27 10 2017

Srpska napredna stranka je sečenjem slavskog kolača obeležila slavu Svetku Petku. Tom prilikom gradonačelnik Radomir Nikolić rekao je da se nada da će ova godina biti uspešnija od prethodne, te da pred građanima i vlastima ozbiljan i dug rad do kvalitetnijeg života. Šta konkretno preduzeti na tom putu, Nikolić ipak nije objasnio, jer kaže "slava je, nemojmo danas o tome". 

Gradski odbor SNS-a zadovoljan je postignutim rezultatima od slave do slave i aktivisti ga smatraju stabilnim. 

"Čestitam slavu svim Kragujevčanima, aktivistima i članovima SNS-a i želim da istrajemo u borbi u kojoj smo svi zajedno - da poboljšamo kvalitet života. Pred nama je ozbiljan i dug rad i nadam se da će ova godina biti uspešnija od prethodne, rekao je gradonačelnik Radomir Nikolić. Na naše pitanje šta je to što bi trebalo uraditi kako bi se uspelo u toj borbi on, ipak, nije želeo da odgovori: "Slava je, nemojte danas o tome". 

Gradski odbor SNS-a zadovoljan je postignutim rezultatima u prethodnih godinu dana. "Posebna pažnja posvećena je konsolidaciji budžeta, kao i funkcionisanju javnih i javno komunalnih preduzeća. Danas su sva ona tekuće likvidna, zarade se isplaćuju redovno. Takođe se isplaćuje redovno trudnicama i prosvetnim radnicima. Značajno je unapređen i komunalni sektor grada nabavkom 15 kamiona smećara i 2000 kontejnera, čime je rešen jedan od najvećih problema građana Kragujevca. Renovirano je više škola, a finansira se i boravak dece u privatnim vrtićima. Unapređen je i položaj mladih bračnih parova finansiranjem četvrtog pokušaja vantelesne oplodnje", pobrojao je kolačar, odbornik i predsednik mesnog odbora Beloševca Nikola Vukomanović. 

Galerija slika