Info

SNS: Nismo ostvarili sve planove, ali smo uradili mnogo (FOTO)

Autor: Branko Vukašinović
14:10 | Četvrtak, 27 10 2016

U Gradskom odboru Srpske napredne stranke zadovoljni su postignutim rezultatima u proteklih godinu dana, iako nisu ostvarili sve planove, tvrdeći da najveći deo jesu. To je prilikom obeležavanja krsne slave stranke, Svete Petke, izjavio potpredsednik Gradskog odbora SNS-a Zoran Mladenović. Naglašava i da je najviše učinjeno da se poboljša život najugroženijih građana, a da će se ubuduće fokusirati na investicije.

U proteklih godinu dana bilo je dosta radno, ali i teško za svet, za državu i za grad Kragujevac. U svakom slučaju je uvek potrebno da se ceni prošlost, da bi mogla da se planira budućnost. Smatram da je mnogo učinjeno za poboljšanje života građana i to onih koji najteže žive. Naravno da je bilo rada i po drugim osnovama i zadovoljni smo rezultatima. Nismo ostvarili sve planove, ali u svakom slučaju je najveći deo ostvaren”, rekao je Mladenović.

U Gradskom odboru Srpske napredne stranke kažu da su im najveći problem investicije i najavljuju da će na tome najviše raditi u budućem periodu.

Radićemo na tome da stvorimo uslove da investitori dođu u naš grad. Očekujemo pomoć Vlade Republike Srbije, kako bi Kragujevac bio grad u koji će investitori da dolaze i da se otvaraju radna mesta. To će biti težište našeg rada u sledećoj godini”, kaže Mladenović.

Obeležavanju krsne slave Srpske napredne stranke, pored članova i simpatizera, prisustvovali su njihovi koalicioni partneri, predstavnici opozicionih partija, brojni privrednici i prijatelji ove političke organizacije.

Galerija slika