InfoFoto: kragujevac.rs

Novi izgled igrališta za male sportove na Bubnju (FOTO)

Autor: InfoKG
09:00 | Utorak, 29 03 2022

Igralište za male sportove na Bubanju, iza vrtića Bambi, dobilo je novi izgled, a za rekonstrukciju je iz gradskog budžeta izdvojeno oko 615.000 dinara. 

Igralište je ograđeno rekonstruisanom čeličnom mrežom, postavljene su reparirane košarkaške konstrukcije, table, nove mrežice, teren je označen i očišćen. 

Predsednik Saveta MZ Bubanj, Branislav Rajković, kaže da svaki obnovljen i uređen sportski teren ima veliki značaj za sugrađane jedne od većih mesnih zajednica u Kragujevcu. 

Pored ovog nedavno su počeli radovi na još jednom igralištu na teritoriji naše mesne zajednice, na lokaciji iza opštine u oficirskom naselju i očekujemo da uskoro dobijemo još jedno sređeno sportsko igralište”, rekao je Rajković.

Iz lokalne samouprave najavljuju da će nastaviti sa rekonstrukcijom, ali i izgradnjom novih otvorenih terena i igrališta u onim delovima grada gde ih nema. Najavljeno je da će uskoro biti otvoren teren za male sportove u Centru. Dodaju da su u toku radovi na rekonstrukciji terase na otvorenim bazenima, a kažu da će biti sređeno i jezero u Šumaricama, kao i da je u planu rekonstrukcija otvorenih bazena.

Galerija slika