InfoFoto: kragujevac.ls.gov.rs

Novo igralište na Aerodromu

Autor: InfoKG
13:45 | Utorak, 23 01 2024

U ulici Ljube Vučkovića na Aerodromu izgrađeno je novo igralište, a za te namene iz gradske kase potrošeno je oko 1,7 miliona dinara.

Igralište u Ulici Ljube Vučkovića je 60. igralište koje smo uradili od početka mandata i vrlo sam srećan što smo uspeli da ga završimo i pored nepovoljnih vremenskih uslova i prazničnih dana. Sreća najmlađih sugrađana nema cenu, a obezbeđivanje osnovne sportske infrastrukture za lepo i zdravo detinjstvo na igralištima u igri sa svojim vršnjacima, bez telefona, računara i društvenih mreža je ono što mi, kao lokalna samouprava možemo da im pružimo”, rekao je član Privremenog organa grada, Predrag Stevović.

Igralište za decu su izgradili radnici preduzeća “Šumadija doo”.

Radove na izgradnji novog igrališta u Ulici Ljube Vučkovića ekipe preduzeća Šumadija doo otpočele su pre praznika i evo sada je kompletno završeno. Igralište sa spravama za decu uzrasta do 14 godina, zbog njihove bezbednosti , jer je u blizini parkinga, je ograđeno”, rekla je direktorka “Šumadije doo”, Jasmina Mihajlović. 

Iz lokalne samouprave najavljuju da nastavljaju sa  uređenjem i izgradnjom igrališta, a da će sledeće biti izgrađeno u Ilićevu.