InfoFoto: Arhiva

Oglasio se UKC o stanju povređene devojčice u udesu kod “BIG-a”

Autor: InfoKG
15:15 | Četvrtak, 08 12 2022

Devojčica, starosti 13 godina, koja je teško povređena sinoć u saobraćajnoj nezgodi kod Šoping centra “BIG fashion”, ima dominantne povrede glave i grudnog koša. To je saopšteno iz kragujevačkog Univerzitetskog kliničkog centra i dodaju da se ona trenutno nalazi na lečenju u Jedinici intenzivne nege ove zdravstvene ustanove. 

Trinaestogodišnja devojčica zadobila je teške telesne povrede u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć oko 19 kod Šoping centra “BIG fashion“. Ekipa Hitne pomoći je zbrinula povređenu devojčicu i prevezla u kragujevački Univerzitetski klinički centar.

Iz te zdravstvene ustanove su se oglasili danas o stanju povređene devojčice. 

Pacijentkinja starosti 13 godina, sinoć primljena u UKC Kragujevac nakon saobraćajnog udesa, ima dominantne povrede glave i grudnog koša. Trenutno se nalazi na lečenju u Jedinici intenzivne nege”, saopšteno je iz UKC Kragujevac. 

Iz Osnovnog javnog tužilaštva saopštili su za InfoKG da je saobraćajna policija obavila uviđaj u prisustvu zamenika osnovnog javnog tužioca i da se radi na prikupljanu dokaza i utvrđivanju okolnosti pod kojima se dogodila saobraćajna nezgoda. Dodaju da je vozaču automobila određeno zadržavanje do 48 sati.