InfoFoto: Šumadija sajam

Otvoren SAJAM GRAĐEVINARSTVA: Nekretnine, građevinski materijal i oprema po SAJAMSKIM CENAMA (FOTO)

Autor: InfoKG
15:30 | Četvrtak, 23 03 2023

Sajam građevinarstva, 14. po redu, svečano je otvoren na kragujevačkom sajmištu i trajaće do 25. marta. Na trodnevnoj manifestaciji predstavlja se više od 20 izlagača, a posetioce očekuje velika ponuda građevinskog materijala i opreme za gradnju i nekretnina po sajamskim cenama. 

Tradicionalno, Šumadija sajam već 14 godina organizuje Sajam građevinarstva. Ovogodišnju manifestaciju svečano je otvorila direktorka marketinga Stambeno poslovnog kompleksa “Tesla Palace”, Danijela Karić Mileusnić, a prisutnim su se obratili i direktor Šumadija sajma, Aleksandar Štajn i energetski menadžer grada Kragujevca, Ana Radojević.

Na trodnevnoj manifestaciji predstavlja se više od 20 izlagača, a posetioce očekuje velika ponuda građevinskog materijala i opreme za gradnju, ponuda nekretnina, proizvođača i distributera građevinske mehanizacije i opreme, alata, građevinske stolarije i galanterije.

Svi izlagači spremili su velike sajamske popuste, akcije, sajamske novitete, kao i mogućnost testiranja mašina i alata iz široke ponude koja će biti izložena na sajmu.

Suština Sajma građevinarstva je da se na sajmu ne predstave samo izlagači, već i projekti koji su fazi realizacije, kao i oni planirani u bliskoj budućnosti. Na sajmu su prisutne i stručne službe grada Kragujevca koje će građevincima, izlagačima i posetiocima dati sve informacije koje su im potrebne oko neophodnih dozvola za gradnju. 

Pored izlagačkog dela, organizuje se i stručni program u Medija centru Šumadija sajma. Reč je o predavanjima, prezentacijama, predstavljanju novih projekata. 

Poseban akcenat na Sajmu građevinarstva u Kragujevcu je stavljen na termoizolacione PIR ploče, solarne panele, energetsku efikasnost , kao i na pogodnosti i benefite prilikom kupovine nekretnina u prvom kondominijumu u Kragujevcu.

Za sve posetioce obezbeđeni su besplatni parking i ulaz. Radno vreme Šumadija sajma tokom Sajma građevinarstva u četvrtak i petak, 23. i 24. marta, je od 10 do 18 časova, a u subotu, 25. marta, do 16 časova.

Šumadija sajam ovu manifestaciju organizuje u saradnji sa Udruženjem Građevinski klaster Šumadije i Pomoravlja, Regionalnom agencijom za ekonomski razvoj, Centrom za energetsku efikasnost, a pod pokroviteljstvom grada Kragujevca.

Galerija slika