InfoFoto: Arhiva - Ilustracija

Počinje SAJAM GRAĐEVINARSTVA u Kragujevcu: Nekretnine, građevinski materijal i oprema po sajamskim cenama

Autor: InfoKG
12:00 | Sreda, 22 03 2023

Sajam građevinarstva, 14. po redu, svečano će biti otvoren sutra od 12 sati i trajaće do 25. marta na kragujevačkom sajmištu. Na trodnevnoj manifestaciji predstaviće se više od 20 izlagača, a posetioce očekuje velika ponuda građevinskog materijala i opreme za gradnju i nekretnina po sajamskim cenama. 

Sa prolećem počinje i nova građevinska sezona. Tradicionalno, Šumadija sajam već 14 godina organizuje Sajam građevinarstva. Svečano otvaranje ovogodišnje manifestacije zakazano je za sutra od 12 sati.  

Na trodnevnoj manifestaciji predstaviće se više 20 izlagača, a posetioce očekuje velika ponuda građevinskog materijala i opreme za gradnju, ponuda nekretnina, proizvođača i distributera građevinske mehanizacije i opreme, alata, građevinske stolarije i galanterije.

Direktor Šumadija sajma, Aleksandar Štajn istakao je da je građevinarstvo značajna oblast privrede u ovom gradu i najavio predstavljanje kompanija iz svih segmenata građevinske delatnosti koji će izlagati na ovoj manifestaciji u cilju da pruže i omoguće posetiocima sajma i svojim klijentima ekskluzivne sajamske pogodnosti i popuste, kao i činjenicu da ovogodišnji sajam građevinarstva predstavlja idelnu priliku za susrete poslovnih ljudi iz oblasti građevinske industrije.

Svi izlagači spremili su velike sajamske popuste, akcije, sajamske novitete, kao i mogućnost testiranja mašina i alata iz široke ponude koja će biti izložena na sajmu.

Suština Sajma građevinarstva je da se na sajmu ne predstave samo izlagači, već i projekti koji su fazi realizacije, kao i oni planirani u bliskoj budućnosti.

Centar Šumadije poslednjih godina predstavlja veliko gradilište na kome se za lokacije i poslove nadmeću domaći i strani investitori. Kako bi našim građevincima, izlagačima i posetiocima dali sve informacije koje su im potrebne, stručne službe grada Kragujevca biće prisutne na sajmu građevinarstva sva tri dana sajma”, kažu na Šumadija sajmu.

Pored izlagačkog dela biće organizovan stručni program. Predstavnica Građevinskog klastera Šumadije i Pomoravlja Jelena Bojović rekla je da je prateći program koncipiran kao izlagački deo manifestacije, dopunjen je stručnim sadržajima koji uključuju brojne prezentacije, stručne skupove i predavanja. 

Za sve posetioce obezbeđeni su besplatni parking i ulaz. Radno vreme Šumadija sajma tokom Sajma građevinarstva u četvrtak i petak, 23. i 24. marta, je od 10 do 18 časova, a u subotu, 25. marta, do 16 časova.

Šumadija sajam ovu manifestaciju organizuje u saradnji sa Udruženjem Građevinski klaster Šumadije i Pomoravlja, Regionalnom agencijom za ekonomski razvoj, Centrom za energetsku efikasnost, a pod pokroviteljstvom grada Kragujevca.