InfoFoto: Arhiva - Ilustracija

Uskoro SAJAM GRAĐEVINARSTVA u Kragujevcu: Nekretnine, građevinski materijal i oprema po sajamskim cenama

Autor: InfoKG
10:00 | Petak, 17 03 2023

Sajam građevinarstva, 14. po redu, biće održan od 23. do 25. marta na kragujevačkom sajmištu. Na trodnevnoj manifestaciji predstaviće se više od 20 izlagača, a posetioce očekuje velika ponuda građevinskog materijala i opreme za gradnju i nekretnina po sajamskim cenama. 

Sa prolećem počinje i nova građevinska sezona. Tradicionalno, Šumadija sajam već 14 godina organizuje Sajam građevinarstva. Ovogodišnja manifestacija biće održana od 23. do 25. marta na Šumadija sajmu. 

Na trodnevnoj manifestaciji predstaviće se više 20 izlagača, a posetioce očekuje velika ponuda građevinskog materijala i opreme za gradnju, ponuda nekretnina, proizvođača i distributera građevinske mehanizacije i opreme, alata, građevinske stolarije i galanterije.

Svi izlagači spremili su velike sajamske popuste, akcije, sajamske novitete, kao i mogućnost testiranja mašina i alata iz široke ponude koja će biti izložena na sajmu.

Sajam građevinarstva je idealna prilika da se izlagači susretnu sa postojećim, ali i da se predstave novim potencijalnim kupcima. Poseban akcenat na Sajmu građevinarstva u Kragujevcu biće stavljen na termoizolacione PIR ploče, solarne panele, energetsku efikasnost, kao i na pogodnosti i benefite prilikom kupovine nekretnine u prvom kondominijumu u Kragujevcu”, porčuju sa Šumadija sajma. 

Suština Sajma građevinarstva je da se na sajmu ne predstave samo izlagači, već i projekti koji su fazi realizacije, kao i oni planirani u bliskoj budućnosti.

Centar Šumadije poslednjih godina predstavlja veliko gradilište na kome se za lokacije i poslove nadmeću domaći i strani investitori. Kako bi našim građevincima, izlagačima i posetiocima dali sve informacije koje su im potrebne, stručne službe grada Kragujevca biće prisutne na sajmu građevinarstva sva tri dana sajma”, kažu na Šumadija sajmu.

Pored izlagačkog dela biće organizovan stručni program, gde će predavanja i prezentacije projekata organizovati Građevinski klaster Šumadije i Pomoravlja, Regionalna agencija za ekonomski razvoj, kao i Centar za energetsku efikasnost.

Za sve posetioce obezbeđeni su besplatni parking i ulaz. Radno vreme Šumadija sajma tokom Sajma građevinarstva u četvrtak i petak, 23. i 24. marta, je od 10 do 18 časova, a u subotu, 25. marta, do 16 časova.

Šumadija sajam ovu manifestaciju organizuje u saradnji sa Udruženjem Građevinski klaster Šumadije i Pomoravlja, Regionalnom agencijom za ekonomski razvoj, Centrom za energetsku efikasnost, a pod pokroviteljstvom grada Kragujevca.