Info

Otvoren SAJAM VENČANJA u Kragujevcu: Sve za buduće mladence na jednom mestu, uz neverovatne popuste (FOTO)

Autor: InfoKG
13:20 | Petak, 23 02 2024

Ekskluzivni Sajam venčanja svečano je  otvoren danas i trajaće do nedelje, 25. februara, na kragujevačkom sajmištu. Na manifestaciji se predstavljaju saloni venčanica, hoteli, restorani, bendovi, fotografi, zlatare, frizeri, šminkeri. Posetioce očekuje veliki broj poklona i sajamski popusti. 

Glamurozno uređenje, vrhunska ponuda i VIP usluga na 1.600 kvadrata nudi sve za venčanje iz snova i druge svečanosti.  Tokom trodnevne manifestacije na Šumadija sajmu, od danas do 25. februara, posetioce očekuju brojna iznenađenja i neverovatni popusti.   

Pripremili smo širok asortiman proizvoda i usluga za kompletnu organizaciju svadbe. Želimo da posetiocima prikažemo najveću kolekciju najlepših modela venčanica, ekskluzivnih svetskih brendova kako biste pronašle onu o kojoj sanjate, predivne  burme, eksluzivne  restorane i hotele, najlepše dekoracije, nestvarne svadbene torte, profesionalne fotografe, pozivnice, scenske efekte, elegantna odela i cipele za muškarce i najbolje muzičke bendove… Prvi ples je najromantičniji trenutak na venčanju, a na bini u centralnom delu hale posetioci su u prilici da pogledaju i jedinstvene performanse koji će izvesti profesionalaci...”, saopštili sa Šumadija sajma.  

Radno vreme Sajma venčanja 23. i 24. februara je od 10 do 20 časova, 25. februara od 10 do 18 časova.

Sajam venčanja organizuje Šumadija sajam, pod pokroviteljstvom lokalne samouprave.

Galerija slika