InfoFoto: Šumadija sajam - Arhiva

Sve spremno za EKSKLUZIVNI Sajam venčanja u Kragujevcu

Autor: InfoKG
09:00 | Četvrtak, 22 02 2024

Ekskluzivni Sajam venčanja svečano će biti otvoren sutra od 12 časova i trajaće do nedelje, 25. februara, na kragujevačkom sajmištu. Na manifestaciji će se predstaviti saloni venčanica, hoteli, restorani, bendovi, fotografi, zlatare, frizeri, šminkeri. Posetioce očekuje veliki broj poklona i sajamski popusti. 

Glamurozno uređenje, vrhunska ponuda i VIP usluga na 1.600 kvadrata nudi sve za venčanje iz snova i druge svečanosti.  Tokom trodnevne manifestacije na Šumadija sajmu, od 23. do 25. februara, posetioce očekuju brojna iznenađenja i neverovatni popusti.   

“Pripremili smo širok asortiman proizvoda i usluga za kompletnu organizaciju svadbe. Želimo da posetiocima prikažemo najveću kolekciju najlepših modela venčanica, ekskluzivnih svetskih brendova kako biste pronašle onu o kojoj sanjate, predivne  burme, eksluzivne  restorane i hotele, najlepše dekoracije, nestvarne svadbene torte, profesionalne fotografe, pozivnice, scenske efekte, elegantna odela i cipele za muškarce i najbolje muzičke bendove… Prvi ples je najromantičniji trenutak na venčanju, a na bini u centralnom delu hale posetioci će imati mogućnost  da pogledaju i jedinstvene performanse koji će izvesti profesionalaci...”, najavljuju sa Šumadija sajma.  

Radno vreme Sajma venčanja 23. i 24. februara je od 10 do 20 časova, 25. februara od 10 do 18 časova.

Sajam venčanja organizuje Šumadija sajam, pod pokroviteljstvom lokalne samouprave.