Info

Pitajte gradonačelnika: Dašić PRIMA GRAĐANE, evo kako da zakažete

Autor: Jovana Mladenović
09:00 | Ponedeljak, 28 09 2020

Nakon svog prethodnika na mestu gradonačelnika, Radomira Nikolića, koji jedva da je održao pet konferencija za medije za svog mandata, a narod je i zaboravio kako izgleda, aktuelni prvi čovek grada, Nikola Dašić, za sada je pokazao da želi da bude dostupan javnosti. Korak više je i praksa da prima građane na razgovor, koju je, podsetimo, imao i Veroljub Stevanović dok je obavljao ovu funkciju. Kragujevčanima će biti dostupni i Dašićvi saradnici.

Gradonačelnik i njegovi saradnici počinju sa prijemom građana danas, a da biste razgovarali sa njima, neophodno je prethodno zakazivanje.

Gradonačelnik Dašić primaće građane svakog ponedeljka u terminu od 6,30 do 7,30 sati uz prethodno zakazivanje. Zainteresovani građani mogu da se prijave svakog radnog dana od 7,30 do 15,30 časova na broj telefona 034/306 – 106 ili putem mejla pitajtegradonacelnika@kg.org.rs Nakon prijavljivanja građani će biti obavešteni o terminu prijema kod gradonačelnika.

Osim sa gradonačelnikom, Kragujevčani će moći da zakažu razgovor kod njegovog zamenika, te predsednika Skupštine grada, zamenika predsednika i svih članova Gradskog veća, u danima predviđenim za prijem građana. Raspored prijema možete pogledati na OVOM linku ili u tabeli koja sledi.