InfoFoto: Arhiva/kragujevac.rs

Počinje Sajam građevinarstva

Autor: Branko Vukašinović
12:00 | Četvrtak, 08 02 2018

Sajam građevinarstva zvanično će biti otvoren sutra u 12 časova na kragujevačkom sajmištu i trajaće do nedelje, 11. februara. U okviru ove manifestacije održava se i Sajam keramike, bele tehnike i vodoinstalacionog materijala “Kerabel”. Na ovogodišnjem sajmu oko 30 izlagača predstaviće svoju ponudu nekretnina, građevinskog materijala i opreme za gradnju. 

Na sajmu će se predstaviti brojne građevinske firme koje se bave proizvodnjom, prodajom i distribucijom materijala i opreme, ali i investitori, preduzimači i agencije koje se bave prometom nekretnina. Dakle, za svakoga ko je zamislio da nešto napravi može se informisati, ali i po sajamskim cenama kupiti materijal i razgovarati sa našim izlagačima investitorima i preduzimačima. Takođe, za sve one koji žele da prodaju ili kupe stan ili kuću, na sajmu će dobiti zanimljive informacije i ponude kuća i stanova u izgradnji i novoj gradnji. Na sajmu će se predstaviti i opštine koje će predstaviti svoje planove i radove koje će realizovati u naredne dve godine. Dakle, sajam će ovoga puta, između ostalog, biti i platforma za poslovno povezivanje naših izlagača i opština“, poručuju sa Šumadija sajma. 

U okviru pratećeg programa Sajma građevinarstva u Medija centru kragujevačkog sajmišta biće organizovane prezentacije na temu: „ Procedure za pripremu potrebne tehničke dokumentacije i izbor adekvatnih tehničko- tehnoloških rešenja iz sledećih oblasti: - Prerada otpadnih voda, - Korišćenje drvene biomase kao obnovljivog izvora energije za proizvodnju toplotne i električne energije, - Primena novih tehnologija u građevinarstvu...

Šumadija sajam ovu manifestaciju organizuje u saradnji sa Udruženjem građana Građevinski klaster Šumadije i Pomoravlja, agencijom Dream factory, a pod pokroviteljstvom lokalne samouprave. 

Za sve posetioce obezbeđeni su besplatni parking i ulaz. Radno vreme Šumadija sajma tokom Sajma građevinarstva u petak i subotu je od 10 do 18 časova, a u nedelju do 16 časova.