InfoFoto: srbija.gov.rs/arhiva

Potvrđeno pisanje portala InfoKG: Vučić se sutra sastaje sa rukovodstvom kompanije Stellantis

Autor: InfoKG
13:00 | Sreda, 27 04 2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra sa rukovodstvom kompanije “Stellantis”, koju će predvoditi izvršni direktor Karlos Tavareš, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike. To je najavljeno na zvaničnom sajtu predsednika Republike Srbije. 

Na ovaj način za sada su delimično potvrđena nezvanična saznanja portala InfoKG, kada smo sredinom ovog meseca najavili da će državni vrh i predstavnici kompanije Stellantis najaviti 28. aprila da će se u kragujevačkoj fabric proizvoditi novi modela. Navodno je reč o automobilu na električni pogon, a pretpostavlja se da se radi o modelu Fiat Panda. Tog dana će zaposleni u kragujevačkoj fabrici dobiti i bonus efikasnosti od oko 10.000 dinara. Opširnije ovde: InfoKG SAZNAJE: Vrh države i kompanije Stellantis najaviće uskoro proizvodnju novog modela u Kragujevcu

Da bi pisanje portala InfoKG bilo u potpunosti potvrđeno, ostaje da sačekamo ishod sutrašnjeg sastanaka i vidimo da li će biti najavljena proizvodnja novog modela u Kragujevcu i kog.