InfoFoto: Šumadija sajam - Arhiva

Prodajni SAJAM NAMEŠTAJA u Kragujevcu: Ekskluzivna ponuda po SAJAMSKIM CENAMA

Autor: InfoKG
10:00 | Petak, 22 03 2024

Prodajni sajam nameštaja, 16. po redu, biće održan od 6. do 14. aprila na kragujevačkom sajmištu. Na manifestaciji će se predstaviti renomirani proizvođači i saloni nameštaja. Kupci će imati prilike da vide i kupe najkvalitetnije i najatraktivnije komade nameštaja po sajamskim cenama. 

“Posetioci će imati priliku da pogledaju nov nameštaj na tržištu, ali i glavne atrakcije ovogodišnjeg sajma... U sajamskoj hali na 1.600 kvadratnih metara, biće izložene ugaone i TDF garniture, nameštaj za dnevne i spavaće sobe, dečije sobe, kuhinje i  kuhinjski  elementi, trpezarijski  stolovi i stolice. Sajam nameštaja u fokus stavlja inovacije, vrhunski dizajn, kvalitetan i funkcionalan nameštaj svih vrsti i nameni.
Sve ono što je potrebno za opremanje vašeg doma ili poslovnog prostora, možete pronaći upravo na ekskluzivnom Sajmu nameštaja u Kragujevcu”, poručuju sa Šumadija sajam.

Radno vreme sajma je od 10 do 20 časova, a ulaz i parking su besplatni. Manifestaciju organizuje Šumadija sajam, pod pokroviteljstvom lokalne samouprave.