Info

Rekonstruisan teren za male sportove u Ulici Srete Mladenovića, grad uskoro dobija tri teretane na otvorenom

Autor: Jovana Mladenović
09:00 | Četvrtak, 28 10 2021

Na otvorenom terenu za male sportove u Ulici Srete Mladenovića završeni radovi na rekonstrukciji vredni oko 200.000 dinara. Sređena je košarkaška konstrukcija, postavljena zaštitna mreža, a rađeno je i na samom označavanju terena.

Za rekonstrukciju terena potrošeno je 190.980 dinara, a izvođač je preduzeće Šumadija d.o.o., s kojim Grad ima dugogodišnju saradnju. 

Teren je završen u skladu sa svim pravilima, normama i pozitivno-pravnim propisima. Sređena je košarkaška konstrukcija, postavljena zaštitna mreža, a rađeno je i na samom označavanju terena.

Dogovoreno je da se rekonstruiše još nekoliko terena. U narednom periodu završavamo „Poljanče“, tri dečja igrališta, a uskoro krećemo da radimo i tri teretane na otvorenom - u Spomen-parku, pored jezera Bubanj i na Aerodromu, najavio je Predrag Stevović, član GV za sport.

U ovoj godini smo iz gradskog budžeta imali opredeljenih 13 miliona dinara za rekonstrukciju dečjih igrališta i otvorenih terena za male sportove, a za sledeću godinu planiramo da budžet za ove namene bude znatno veći, tačnije, 25 miliona dinara, tako da će građani moći da vide veći broj ovakvih radova u svojim naseljima, poručio je Stevović.