InfoFoto: Arhiva

Sve spremno za Sajam građevinarstva u Kragujevcu

Autor: Branko Vukašinović
13:00 | Petak, 15 02 2019

Sajam građevinarstva biće održan od 21. do 23. februara na kragujevačkom sajmištu. U okviru ove manifestacije biće organizovan i Sajam keramike. Posetioce tokom trodnevne manifestacije očekuje velika ponuda nekretnina, građevinskog materijala i opreme za gradnju po sajamskim cenama.  

Najveći sajam građevinarstva u centralnoj Srbiji zvanično će biti otvoren u četvrtak, 21. februara na Šumadija sajamu. Na trodnevnoj manifestaciji će se predstaviti više od 30 izlagača, a posetioce očekuju građevinske firme, velika ponuda nekretnina, materijala i oprema za gradnju. U okviru ove manifestacije biće održani i Sajam keramike, kao i stručni seminari i predavanja. 

Za sve posetioce obezbeđeni su besplatni parking i ulaz. Radno vreme Šumadija sajma tokom Sajma građevinarstva u četvrtak i petak, 21. i 22. februara, je od 10 do 18 časova, a u subotu, 23. februara, do 16 časova. 

Šumadija sajam ovu manifestaciju organizuje u saradnji sa Udruženjem građana Građevinski klaster Šumadije i Pomoravlja, Inženjerskom komorom Srbije i lokalnom samoupravom.