InfoFoto: Šumadija sajam - Arhiva

USKORO Sajam venčanja u Kragujevcu: Sve za buduće mladence na jednom mestu, uz neverovatne popuste

Autor: InfoKG
10:00 | Petak, 02 02 2024

Ekskluzivni Sajam venčanja biće održan od 23. do 25. februara na kragujevačkom sajmištu. Na manifestaciji će se predstaviti saloni venčanica, hoteli, restorani, bendovi, fotografi, zlatare, frizeri, šminkeri. Posetioce očekuje veliki broj poklona i sajamski popusti. 

Počelo je odbrojavanje do najvećeg događaja u industriji venčanja... Glamurozno uređenje, vrhunska ponuda i VIP usluga na 1.600 kvadrata nudi sve za venčanje iz snova i druge svečanosti.  

Tokom trodnevne manifestacije na Šumadija sajmu, od 23. do 25. februara, posetioce očekuju brojna iznenađenja i neverovatni popusti.   

Pripremili smo širok asortiman proizvoda i usluga za kompletnu organizaciju svadbe. Želimo da posetiocima prikažemo najveću kolekciju najlepših modela venčanica, ekskluzivnih svetskih brendova kako biste pronašle onu o kojoj sanjate, predivne  burme, eksluzivne  restorane i hotele, najlepše dekoracije, nestvarne svadbene torte, profesionalne fotografe, pozivnice, scenske efekte, elegantna odela i cipele za muškarce i najbolje muzičke bendove… Prvi ples je najromantičniji trenutak na venčanju, a na bini u centralnom delu hale posetioci će imati mogućnost  da pogledaju i jedinstvene performanse koji će izvesti profesionalaci...”, najavljuju sa Šumadija sajma. 

Sajam venčanja organizuje Šumadija sajam, pod pokroviteljstvom lokalne samouprave.