InfoFoto: Arhiva - Ilustracija

Završen novi pogon kompanije Yanfeng, u toku zapošljavanje

Autor: InfoKG
13:00 | Četvrtak, 26 08 2021

Kineski proizvođač automobilskih delova Janfeng (Yanfeng) saopštio je danas da je završio izgradnju novog pogona u Kragujevcu, koji bi trebalo da proradi sledeće godine, kao i da planira da u narednih nekoliko godina zaposli ukupno 500 radnika, piše FoNet, a prenose mediji.

Generalni direktor Janfeng Siting (Seating) za Evropu Čunfeng Sju izjavio je da novim pogonom za proizvodnju automobilskih sedišta u Kragujevcu, ta kompanija odgovara na zahteve tržišta i širi portfolio u Evropi.

 

Janfeng će proizvoditi komponente za sedišta raznim klijentima u proizvodnom pogonu veličine 20.000 kvadratnih metara.

Kineski proizvođač automobilskih delova Janfeng (Yanfeng) saopštio je danas da je završio izgradnju novog pogona u Kragujevcu, koji bi trebalo da proradi sledeće godine, kao i da planira da u narednih nekoliko godina zaposli ukupno 500 radnika.

Generalni direktor Janfeng Siting (Seating) za Evropu Čunfeng Sju izjavio je da novim pogonom za proizvodnju automobilskih sedišta u

Kragujevcu, ta kompanija odgovara na zahteve tržišta i širi portfolio u Evropi.

Janfeng će proizvoditi komponente za sedišta raznim klijentima u proizvodnom pogonu veličine 20.000 kvadratnih metara.

Podsećaju da je nova fabrika drugi pogon kompanije Janfeng u regionu Šumadije, odnosno u Kragujevcu, gde već proizvodi unutrašnje komponente za automobile.

Novom fabrikom u Srbiji, Janfeng će, takođe, ojačati svoje prisustvo u rastućim tržištima Istočne Evrope dok održava snažno i posvećeno prisustvo u Zapadnoj Evropi“, navodi se u saopštenju kompanije Janfeng (Yanfeng).

Naglašavaju da su u toku konkursi za zapošljavanje na menadžerskim pozicijama, kao i za radna mesta u proizvodnji, inženjeringu, logistici, kontroli kvaliteta i u sektoru ljudskih resursa. 

Izvor: FoNet, mediji