InfoFoto: 3D by Aleksandar Stošić Atelje

Želite kvalitetan stan na atraktivnoj lokaciji u Kragujevcu? Uštedite i do 200€ po m2

Autor: infokg.rs
10:42 | Nedelja, 14 05 2023

Ako tražite kvalitetan stan po pristupačnoj ceni, ne propustite priliku da uštedite i do 200€ po kvadratnom metru u pet predivnih stanova po izvanrednim uslovima. Ovi stanovi se nalaze na najatraktivnijoj lokacji u Kragujevcu, u neposrednoj blizini Palate pravde, u stambeno-poslovnom kompleksu New Point by Matis i nude savršenu kombinaciju udobnosti, kvaliteta izgradnje i lokacije.

New Pount Business & Residence by Matis u ponudi ima 126 stanova, 27 lokala, 5 poslovnih prostora i 214 garažnih i parking mesta. Od same najave, još i pre početka izgradnje, izazvao je veliko interesovanje, kako Kragujevčana tako i stanovnika okolnih gradova, a saznajemo da se i ne mali broj Beograđana odlučuje da svoj novi dom zasnuje u Kragujevcu, upravo u ovom kompleksu, kako zbog njegove atraktivnosti i dobre povezanosti sa glavnim saobraćajnicama i auto-putem, tako i zbog cene, koja je jedan od odlučujućih faktora.

Naime u Kragujevcu je, u ovom kompleksu, koji ni po čemu ne zaostaje za najatraktivnijim kompleksima u prestonici, moguće pazariti četvorosoban stan površine preko 100 m2 po ceni nižoj od prosečne garsonjere u Beogradu, pa je upravo to i jedan od glavnih motiva da se sve veći broj onih kojima je do skoro Beograd bio prvi izbor, sada odlučuju za život u Kragujevcu.

U ponudi su jednoiposobni, dvosobni, trosobni i četvorosobni stanovi, kao i stanovi sa prostranim XL terasama koji zadovoljavaju najrazličitije potrebe urbane porodice. Cena stanova u ovoj fazi prodaje kreće se u rasponu od 1.350€ do 1.550€, međutim, pred Vama je jedinstvena prilika da na jednom od pet stanova iz ograničene ponude uštedite i do 200€ po kvadratu.

Ukoliko planirate kupovinu stana u bliskoj budućnosti, bilo za život ili kao investicionu nekretninu za rentiranje, savetujemo Vam da na vreme registrujete interesovanje na zvaničnom sajtu projekta www.newpointmatis.rs kako biste iskoristili ovu jedinstvenu ponudu. 

Za više informacija o projektu i uslovima kupovine registrujte interesovanje ili kontaktirajte prodajnog savetnika pozivom na broj +381 69/610-810. 

*Promo