Info

Prostrane terase, beskrajni komfor: New Point stvara nove standarde življenja!

Autor: infokg.rs
09:20 | Subota, 13 04 2024

Na najatraktivnojoj lokaciji u Kragujevcu, pored Palate pravde, New Point postavlja nove standarde luksuznog stanovanja. Sa svojim prostranim terasama koje pružaju neograničene mogućnosti za uživanje, ovaj kompleks predstavlja oazu mira i udobnosti, pružajući vam komfor kakav je neophodan svakoj modernoj porodici današnjice.

New Point nudi ne samo stanove, već i način života koji je prilagođen savremenom čoveku. Stanovi s XL terasama na prvom spratu kompleksa omogućavaju vam da se osjećate kao da živite u penthausu.

Ove prostrane terase su idealno mesto za opuštanje, druženje s prijateljima ili organizovanje porodičnih okupljanja. Bilo da uživate u jutarnjoj kafi dok posmatrate izlazak sunca ili večernjem koktelu pod zvezdanim nebom, New Point terase su stvorene kako bi vam pružile savršenstvo svakodnevnog života.

Ono što čini razliku u odnosu na klasični penthaus je to što se stanovi sa XL terasama nalaze na I spratu kompleksa, što je, uzimajući u obzir činjenicu da se I sprat kompleksa prostire čitavom površinom dve lamele predviđene za stanovanje, koje se nalaze u zoni iznad sedam metara visokih lokala i parking garaža, sasvim dovoljno da uživate u prelepom pogledu na grad, ali ipak komfornije za sve one koji ne preferiraju stanove na višim spratovima. 

Istovremeno, za razliku od klasičnih penthouse stanova koji su uglavnom veće površine, u Now Pointu možete pronaći stanove površina od 69m2 do 130m2.

Ne propustite priliku da iskusite beskrajni komfor i luksuz koji pruža New Point kompleks. 

Ako želite da budete deo ove jedinstvene priče o modernom stanovanju i poslovanju u Kragujevcu, posetite New Point by Matis prodajni salon ili registrujte interesovanje na zvaničnom web sajtu projekta www.newpointmatis.rs ili kontaktirajte prodajnog savetnika pozivom na +38169610810.