InfoFoto: Facebook/FK Crvena zvezda

Zvezda ugostila porodicu Filić sa dvanaestoro dece iz Kragujevca i obradovala ih poklonima (FOTO)

Autor: InfoKG
08:00 | Četvrtak, 07 09 2023

Fudbalski klub “Crvena zvezda” ugostio je kragujevačku porodicu Filić sa dvanaestoro dece i obradovao ih je poklonima. Ovo nije prvo put da crveno-beli ugoste porodicu Filić, to čine godinama i drago im je što na ovaj način mogu da obraduju svoje navijače.

Fudbalski klub “Crvena zvezda” nastavlja sa društveno-korisnim radom, te je ugostio porodicu Filić iz Kragujevca i uručio im pribor za početak nove školske godine. 

Filići su poznati zvezdaši iz Kragujevca, te su uvek dragi gosti na našem stadionu. Otac Radojica i majka Jasmina kao roditelji dvanaestoro dece – Teodore, Arsenija, Danila, Anastasije, Sofije, Vasilija, Bogdana, Konstantina, Filipa, Simonide, Stefana i Metodija, nisu krili oduševljenje kada im je predsednik našeg kluba Svetozar Mijailović uručio školski pribor. Kako je školska godina počela 1. septembra, a mališanima bile potrebne sveske, pernice, rančevi i sve što ide uz to, naš klub je odlučio da im izađe susret, te još jednom pokaže humanost i pokloni im opremu sa motivima Crvene zvezde“, saopštili su iz FK “Crvena zvezda”.   

Porodica Filić zahvalna je Zvezdi što im svake godine pomaže oko školskog pribora. 

Mi smo roditelji dvanaestoro dece i mnogo nam znači ovakav vid pomoći, jer u kući imamo devet đaka. Ranije smo uglavnom pomoć od Zvezde dobijali brzom poštom, ali sada nam se ukazala prilika da budemo na stadionu i da nas dočeka predsednik kluba. Još jednom, hvala svima u klubu od srca što nam svake godine pomažete“, rekla je majka Jasmina.

Iz “Crvene zvezde” najavljuju da će nastaviti da pomaže svima onima kojima je to neophodno.

Galerija slika