SkverFoto: AdmiralBet

Endorphina kristali vam donose besplatne spinove do kraja nedelje

Autor: InfoKG
12:30 | Subota, 20 05 2023

Isprobajte novu Igru nedelje i osvojite 50 spinova, samo na AdmiralBet.rs.

U ovonedeljnoj AdmiralBet promociji, Igra nedelje, predstavljamo uzbudljivu slot igru jednog od najpopularnijih provajdera slotova na svetu, Endorphina. Reč je o Chance Machine 20, brza 4x5 slot igra sa 20 dobitnih linija i maksimalnim dobitkom koji uvećava početni ulog 3000 puta.

Pored toga igru karakterišu visok kvalitet grafike i luksuzan dizajn, a svi igrači sa otvorenim korisničkim nalogom na AdmiralBet.rs imaju priliku da do 21. maja osvoje 50 besplatnih spinova za igru nedelje, sve što treba da urade je da se nađu među 50 igrača koji će izvrteti najviše spinova na istoj. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i možete je u par klikova kompletirati ovde ili preuzimanjem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije sa ovog linka. Svim novoregistrovanim igračima sleduje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači i dodatnih 100% bonusa u iznosu do 40.000 dinara.

U toku je veliki broj promocija kao što je 20% Amusnet Cashback-a na igri Diamond Plus, dok uživaoci igara za stolom od sada mogu se oprobaju u online pokeru uživo, protiv pravih igrača. Nedavno je počeo i novi Drops&Wins turnir sa nagradnim fondom koji ruši sve rekorde, a iznosi 240.000.000 dinara u kešu mesečno. Takođe, počevši od maja, svi AdmiralBet igrači imaju priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio.

Posetite sajt ili otvorite aplikaciju, isprobajte svoje šanse na igri Chance Machine 20 i uživajte u novoj nedelji uz 50 besplatnih spinova!

*PROMO