SkverFoto: AdmiralBet

Zašto se radujemo detelini sa četiri lista?

Autor: InfoKG
14:42 | Ponedeljak, 19 06 2023

Svi se obradujemo kada nađemo detelinu s četiri lista, evo šta to ustvari znači

Još od davnina u narodu postoji verovanje da pronalazak deteline s četiri lista osigurava sreću u narednom periodu. Međutim, mnogi zapravo ne znaju šta se krije iza simbola deteline s četiri lista. Ovo verovanje potiče još od Kelta koji su smatrali da detelina s četiri lista ima magičnu moć zaštite, sposobnost da odagna zlo i nesreću.

Iako se smatra da su deteline sa četiri lista veoma retke i da se teško pronalaze, postoji mišljenje da takve deteline rastu 1:10.000. Studija koju su sproveli švajcarski naučnici je pregledala 5.7 miliona detelina i otkrila da je verovatnoća pronalaženja jedne deteline sa četiri lista veoma mala, ali ove nedelje je veća nego ikad zahvaljujući novoj Igri nedelje koja je dostupna na sajtu AdmiralBet.rs.

U pitanju je Green slot, nova 3x3 slot igri od Endorphine sa 5 dobitnih linija i maksimalnim dobitkom koji 800 puta povećava ulog. Reč je o klasičnoj mehanici slota koja obiluje brzom akcijom i sočnim voćkicama, upakovanim u moderan dizajn. 

Ova promocija, kao i mnoge druge, je dostupna svim igračima koji imaju otvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Takođe, od maja svi AdmiralBet igrači imaju priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio, dok ljubitelji igara za stolom od sada mogu da uživaju i u Texas Hold'em online pokeru protiv pravih igrača. Pored toga, najverniji igrači mogu da računaju i na Loyalty freebet, koji svakog dana može da im donese do 50% freebeta.

Posetite sajt AdmirelBet.rs, zaigrajte Respin Joker 243 i otkrijte ispod koje maske se kriju besplatni spinovi!

*PROMO