SkverFoto: fitelement.rs

"Fit Element" stigao i u Kragujevac: Zdravi i ukusni obroci po akcijskim cenama (FOTO)

Autor: InfoKG
12:00 | Sreda, 18 05 2022

U Kragujevac je stigao "Fit Element", koji priprema, pakuje i dostavlja na vašu adresu pet zdravih i ukusnih obroka dnevno i to po akcijskim cenama. Kako bi se Kragujevčani što bolje upoznali sa menijem "Fit Elementa" u toku je jednokratna akcija “tri dana platiš, dva dobiješ gratis“. Obroke možete poručiti pozivom na broj telefona 062/83-18-240.  

Zdravu ishranu često prati zabluda da se radi o jelima koja nisu ukusna i u kojima je nemoguće uživati. Sada imate mogućnost da svakog dana poručite nešto što će po ukusu biti poput vašeg omiljenog jela, koje je verovatno puno kalorija, ali za razliku od njih biti bogato vitaminima i hranljivim sastojcima!

Predstavljamo vam "Fit Element", čiji je cilj da obezbedi zdravu ishranu svima na dnevnom nivou.

"Fit Element" za vas svakodnevno priprema sva tri dnevna obroka i dve užine, kako ne biste morali da brinete o pripremi obroka, ali i izbegli neizbežne dileme oko kvaliteta, kaloričnosti i hranljivosti namirnica. 

Dnevni meni obuhvata jela spremljena od kvalitetnih i svežih namirnica i svaki obrok je prilagođen baš klijentu, njegovom zdravlju i namirnicama koje konzumira. 

Fit Element je tim stručnjaka iz oblasti nutricionizma, kulinarstva i fitnesa koje spaja stalno interesovanje i otkrivanje znanja neophodnih da bi se u 21. veku živelo zdravo. Naša misija je da uštedimo vaše vreme i pomognemo da kroz zdrave navike učinite svoj život produktivnijim.
Način za to su Elementi +, -, =, TRI različita plana ishrane, koja pripremamo, pakujemo i dostavljamo na vašu adresu, u vidu pet obroka dnevno. Zajedničko za sva tri Elementa je da strogo vodimo računa o tome da na vašem tanjiru nema prerađenih ugljenih hidrata i drugih sastojaka za koje znamo da ugrožavaju zdravlje i narušavaju kvalitet života. Zaboravite na gladovanje ili pad energije – uz pažljivo pripremljenu hranu, svaki Fit element obrok postaje nutritivno gorivo. Raznovrsnim, ukusnim i redovnim obrocima ćemo vas motivisati da nastavite niz dobrih navika i vodite ispunjeniji život. Posebnim paketima + treninzima ćemo vas u tome i podržati na duže staze
“, poručuju iz "Fit Elementa". 

Sa željom da Kragujevčane upoznaju sa svojim menijem, u "Fit Elementu" u toku je jednokratna akcija tokom koje platite obroke za tri dana, za naredna dva dana dobijate gratis. 

Sve o "Fit Elementu" možete pronaći na njihovom zvaničnom sajtu fitelement.rs, a za sve novosti i informacije možete zapratite njihove stranice na društvenim mrežama Facebook i Instagram. Na tim mestima možete poručiti i obroke, ali i pozivom na broj telefona 062/83-18-240.  

*Promo

Galerija slika