SkverFoto: Keramika Jovanović

Keramika Jovanović: Majska akcija za novi imidž kupatila (FOTO)

Autor: InfoKG
12:00 | Sreda, 25 05 2022

Kompanija “Keramika Jovanović” organizuje veliku majsku akciju u svim svojim salonima 30. i 31. maja tokom koje je na tuš kabine, paravane i kupatilski nameštaj obezbeđen popust od 20 odsto prilikom plaćanja. 

Kupatilo nije samo prostorija za održavanje higijene nego i mesto u kom ćete se osećati prijatno jer su vam sve neophodne sitnice uredno odložene, uz dobru organizaciju i na dohvat ruke. Pored toga, svako buđenje je lepše i lakše kada odaberete sve elemente po meri svog kupatila i u skladu sa potrebama ukućana, u stilu u kom su i keramičke pločice, sanitarije i dekor. 

Kako biste lakše priuštili sve ono što vam je potrebno tu su redovne akcije “Keramike Jovanović”. Ovog puta akcijom su obuhvatili veliku grupu njihovog asortimana sopstvenog brenda, koju čine tuš kabine, paravani i kupatilski nameštaj

Kada je reč o tuš kabinama i paravanima “Keramike Jovanović” mnogi njihovi kupci već su se uverili u kvalitet kaljenog stakla od kojeg su izrađene i dizajn, a ponudu su obogatili modelima sa poboljšanim profilima. Stakleni paravani brenda “Keramike Jovanović” su dopunjeni novim modelima čiji su alu - profili izrađeni u crnoj boji koja sve više dominira na tržištu, kao detalj i omiljena je kod urbanog stila uređenja enterijera. Kaljeno staklo je takođe glavna odlika njihovih paravana.

Kupatilski nameštaj iz ponude “Keramike Jovanović” u potpunosti zadovoljava kriterijume koje su postavili dizajneri enterijera – svedenog je dizajna, sa istaknutim detaljima, modernim ručicama, jednobojni , ali i u teksturi drveta, uz dovoljno prostora za odlaganje, sa usporivačima na fiokama i vratima ormarića za vašu sigurnu upotrebu.

Akcija koju organizuje “Keramika Jovanović” 30. i 31. maja u svim njihovim salonima keramike u Srbiji i BiH, kao i prodajnim objektima Ogrev-a, podrazumeva 20% popusta prilikom plaćanja, na artikle iz segmenta tuš kabina, paravana i kupatilskog nameštaja sopstvenog brenda - „Keramika Jovanović“. 

   

 

Potražite najbliži salon “Keramike Jovanović” i uverićete se u bogatu ponudu, kvalitet i savremen dizajn opreme za kupatilo i keramičkih pločica. Salon “Keramike Jovanović“ se nalazi na autoputu Kragujevac – Batočina, u Žirovnici. Kontakt telefon je 034/240-240. 

*Promo