SkverFoto: Keramika Jovanović

Ne propustite veliku Black Friday akciju u Keramici Jovanović!

Autor: InfoKG
14:00 | Sreda, 24 11 2021

Za Black Friday – 26. novembra, najveći šoping dan u godini, Keramika Jovanović vam je pripremila najveći popust od 25 odsto na ceo asortiman kupatilskog nameštaja, tuš kabina i paravana sopstvenog brenda. Ne propustite ovu izuzetnu priliku da po akcijskim uslovima pribavite vama omiljeni model kupatilskog ormarića, kvalitetnu kabinu ili paravan čiju ste kupovinu planirali već duže vreme.

Posetite vama najbliži salon: u Kragujevcu ili Zaječaru, proslavite dan kupovine i uz stručnu pomoć zaposlenih u salonu, kreirajte savršenu kombinaciju za vaše kupatilo.

Dok iščekujete “crni petak“ posetite sajt www.keramikajovanovic.rs, pregledajte ponuđene artikle iz ovog dela asortimana, potražite inspiraciju u objavama na društvenim mrežama i isplanirajte vašu kupovinu. Zapratite Keramiku Jovanović, ukoliko to niste učinili do sada, kako biste ostali informisani o akcijama i novitetima iz ponude opreme za kupatilo, a kojih će uskoro i biti. Prava, prijatna iznenađenja vas očekuju...

Kada je način plaćanja u pitanju i ovog puta je moguće platiti gotovinom ili na odloženo putem čekova građana, preko administrativne zabrane i PIO fonda, do 12 meseci, bez kamate.

Pribeležite ovaj datum u vaše podsetnike i ne propustite priliku za sjajnu kupovinu po specijalnim, akcijskim uslovima. 

*Promo