Skver

BLACK FRIDAY u salonima “Keramike Jovanović”: Najjeftinije kupatilo u Srbiji

Autor: Branko Vukašinović
11:30 | Utorak, 20 11 2018

Kompanija “Keramika Jovanović” realizovaće po drugi put zaredom veliku akcijsku prodaju, pod sloganom “Black Friday”, u petak, 23. novembra, u svojih 11 salona širom Srbije, među kojima je i onaj u Žirovnici. U okviru akcije zainteresovani kupci su u prilici da kompletno opreme celo kupatilo za 59.999 dinara.  

Ovog puta smo spremili nešto zaista neverovatno, a pri tome zadržavamo mogućnost odloženog plaćanja, putem čekova ili administrativne zabrane, do 12 mesečnih rata, bez kamate. U tom slučaju, za samo 4.999 dinara mesečno možete kupiti sve što je potrebno za jedno kupatilo prosečne veličine: pločice sa dekorima i listelama, tuš kadu sa kabinom i sifonom, umivaonik sa sifonom, WC šolјu sa daskom, vodokotlić, ogledalo, baterije za umivaonik i tuš kadu, bojler, lepak i fug masu. Posetite vama najbliži salon ili pratite „Keramiku Jovanović“ na društvenim mrežama gde će pojedinosti ove akcije biti detalјno objašnjeni. Pripremite se da unesete veliko osveženje u svoj dom, da se okružite toplim bojama za vedrije raspoloženje...“, poručuju iz “Keramike Jovanović”.

Salon “Keramike Jovanović” nalazi se u Žirovnici, na autoputu Kragujevac – Batočina. Otvoren je radnim danima od 8 do 20 časova, a subotom od 8 do 15 časova. O proizvodima i povoljnim uslovima kupovine zaintersovani se mogu informisati pozivom na broj telefona 034/240-240 ili na oficijalnom sajtu keramikajovanovic.rs