SkverFoto: Facebook/Woodland Resort

Nezaboravne prednovogodišnje proslave u Woodland-u: Rezervišite mesto na vreme

Autor: Branko Vukašinović
12:00 | Petak, 17 12 2021

Woodland Resort, tradicionalno, i ove godine organizuje prednovogodišnje proslave, a zainteresovanima su na raspolaganju tri sale – velika, mala i restoran Oranica. Za nezaboravan provod su zaduženi Šebek i Moj bend, Defacto bend i brojni drugi izvođači. Rezervišite mesto na vreme pozivom na broj telefona 063/396-806. 

U susret 2022. godini, Woodland Resort, kao i godinama unazad, organizuje prednovogodišnje proslave. Novina je da zainteresovani mogu da biraju između tri sale. Prednovogodišnje proslave u velikoj i maloj sali biće organizovane 23, 24, 25. i 26. decembra, dok se u restoranu Oranica proslave organizuju svakodnevno. 

Goste će u velikoj sali Woodland Resort-a zabavljati Šebek i Moj bend, a u maloj Defacto bend. U restoranu Oranica će se smenjivati izvođači, a zainteresovani, shodno tome, mogu da odaberu datum za proslavu. 

Cena menija, koji podrazumeva i otvoreni šank, je 2.400 dinara, po osobi. Telefon za rezervacije je 063/396-806. Zainteresovani sve informacije o prednovogodišnjim i novogodišnjim proslavama mogu dobiti i na Facebook i Instagram stranicama Woodland Resorta, kao i na sajtu woodland.rs

*Promo