Skver

Spektakularan provod i ovog vikenda u Woodland-u: Evo ko će vas zabaviti

Autor: Branko Vukašinović
15:30 | Petak, 02 07 2021

 Woodland Resort je i za predstojeći vikend pripremio za vas spektakularni provod i to uz Šebek i moj bend, Sax and Groove, Miloša Radovanovića i Ivanu Pilju, a žurka se nastavlja i u ponedeljak, kada vas očekuju najbolji tamburaši iz Vojvodine.  

Tropske vrućine koje su zahvatile Kragujevac lakše se podnose na bazenu, a naša preporuka je Woodland Resort na Šumaričkom jezeru. Uz osveženje za sve posetioce pripremljena su i brojna iznenađenja, u vidu spektakularnih nastupa. 

Šebek i moj bend zadužen je za zabavu u subotu, 3. jula, od 20 časova u Woodland-u. 

Za nedelju, 4. jul, planirana je dnevna žurka na bazenu uz  Sax and Groove od 16 do 19 časova, a nakon toga do ponoći nastupaju Miloš Radovanović i Ivana Pilja.  

Provod se nastavlja i u ponedeljak, 5. jula, kada će od 19 časova nastupiti najbolji tamburaši iz Vojvodine.  

Ukoliko želite da vrele letnje dane provedete uz muziku u Woodland-u rezervišite vase mesto na vreme pozivom na broj telefona 063/39-68-06. 

Svi ovi nastupi su zagrevanje za seriju spektakularnih koncerata najvećih regionalnih zvezda u Woodland Areni, koju će 10. jula otvoriti Jelena Karleuša. Sve o velikom koncertu Jelene Karleuše u Kragujevcu možete pročitati OVDE.  

Preporučujemo vam da zapratite Woodland stranice na društvenim mrežama Facebook i Instagram, kako biste se redovno informisali o svim događajima koje Woodland sprema za ovo leto. 

Uz sve navedene događaje, posetiocima ovog turističkog kompleksa na raspolaganju su restoran, moderni smeštajni kapaciteti, besplatan parking, internet…. 

*Promo