SkverFoto: pexels.com/ilustracija

Novčanik vam je opet prazan? U samo par koraka to možete ispraviti

Autor: InfoKG
16:00 | Utorak, 28 02 2023

Ukoliko vas muči besparica, možete lako naći rešenje-potrebno je samo da nabavite, svima poznate, tri biljke i vaše novčano stanje će se popraviti, piše Alo.

Jedna od popularnijih biljaka u raznim obredima jeste žalfija, a nju zbog moćnog mirisa i jakih ulja ljudi koriste za kađenje prostora. Smatra se da može da otera negativnu energiju i osveži prostor u koji će ući zdravlje i obilje.

Druga biljka koju treba nabaviti jeste nana, koja se koristi za lečenje raznih bolesti, a u ritualima se koristi i kao amajlija za zaštitu porodice i njenog blagostanja.

Biljka koja se upotrebljava u brojnim obredima, a najviše za privlačenje bogatstva jeste lovor.

Njegovo mirišljavo lišće se često upotrebljava kao začin, a ima i lekovita svojstva. Međutim, verovanje kaže da ga treba držati u kući, na tajnim mestima gde stoji ušteđevina.

Bilo koji od ova tri listića, kako kaže narodno verovanje, vredi držati u novčaniku, da bi se u njega stalno slivao novac.

Na svaku potrošenu novčanicu doći će tri nove, ukoliko se pametno troši i poštuje sve ono na šta ga potrošite.

Takođe, novčanice u novčaniku treba da budu uredno složene, a iz njega obavezno izbaciti stare račune i priznanice i čuvati ih u posebnoj kutiji, koju treba često sređivati, na taj način rešićete se besparice i uvek ćete imati pun novčanik.

Izvor: Alo