SkverFoto: Promo

Otvoren nov MAXI supermarket u Kragujevcu (FOTO)

Autor: InfoKG
12:00 | Četvrtak, 24 11 2022

Bogat asortiman kvalitetnih proizvoda praćen prepoznatljivom komšijskom uslugom i nabavka krojena po merilima modernog kupca od sada su dostupni građanima Kragujevca na još jednoj adresi. U ulici Grada Karare bb danas je svečano otvoren nov Maxi supermarket, deseti u ovom gradu smeštenom u samom srcu Šumadije.

U modernom enterijeru prodavnice kupce je dočekao širok asortiman proizvoda vrhunskog kvaliteta sa posebnim akcentom na bogatu ponudu svežeg voća i povrća, pakovanog svežeg mesa i mesnih proizvoda kao i u ukusnih svežih peciva Maxi pekare. Među raznovrsnom ponudom artikala koja odgovara na potrebe svakog domaćinstva nalazi se i širok asortiman proizvoda privatne robne marke sa cenama koje štede kućni budžet. Ovi artikli obeleženi su plavom oznakom „omiljene cene“ koje su uvek niske i menjaju se na nedeljnom nivou, pa tako kupci u ovoj prodavnici lako mogu obaviti kvalitetnu i povoljnu nabavku.


Uz svakodnevnu asostenciju ljubaznog osoblja, iskustvu prijatne kupovine doprinosi i ugodan ambijent uređen po najsavremenijim standardima, kao i mogućnost brzog plaćanja na tri regularne i dve smousužne kase.  

Otvaranjem nove, desete Maxi prodavnice u sedištu Šumadijskog okruga, kompanija Delez Srbija omogućila je Kragujevčanima još jedno novo mesto za nabavku po ukusu i meri savremenog potrošača. 

*Promo