SkverFoto: pixabay.com-Ilustracija

Pravio se mrtav 321. dan da bi DOBIO ULOGU u krimi seriji

Autor: M.S.
16:00 | Utorak, 06 06 2023

Čovek koji se pravio mrtav 321 dan dobio je ulogu u američkoj televizijskoj seriji "Mesto zločina", piše Blic.

Džoš Neli iz Kentakija je pre dobijanja svoje "uloge iz snova", objavljivao video zapise na TikToku svaki dan skoro celu jednu godinu. Na tim videima se "pretvarao u mrtvaca" i time prikupio veliku pažnju publike, ali i samog kreatora serije "Mesto zločina".

Dok mnogi ljudi za holivudske angažmane prolaze kroz školovanje, nepotizam ili sito i rešeto, Džoš je očigledno imao svoje ideje kako da stigne do željene uloge. Ispada, da je sve što vam je potrebno jeste malo posvećenosti i nekoliko hiljada TikTok videa na kojima snimate sebe kako se pravite da ste mrtvi. Mnogi bi rekli da nema bizarnije od ovog.

Džoš je objavio na hiljade snimaka sa različitim lokacijama i kadrovima u kojima se pravi da je mrtav i sve to u nadi da će ga režiseri "Mesta zločina" primetiti i angažovati.

I, voala! Džoš je nakon svog 321 dana došao u kontakt sa producentima serije i dobio šansu da igra "mrtvo telo" u jednoj od epizoda. Plus, postao je mega viralna osoba, tako da sada retko ko u stvari i ne zna za njega, uglavnom preko pojma "onaj što glumi mrtvaca".

U razgovoru sa novinarom "Courier žurnala", objasnio je da nije imao prethodnog glumačkog iskustva, ali da je nakon nekog vremena uz vežbanje uspeo da usavrši neke tehnike koje je želeo.

"Ja ne volim da pričam ispred kamere, ali mogu da legnem i da se pretvaram da sam mrtav veoma lako", rekao je on.

Krimi serije su mu pasija

"Uradio sam više od 300 video objava, podosta sam se poboljšao. Na nekom od prvih ste mogli da vidite i kako dišem, a lažna krv je baš izgledala očajno. Odlučio sam da se otarasim te lažne krvi i poboljšao mi se kapacitet zadržavanja vazduha u plućima", kazao je Džoš.

Džoš dodaje i kako je ideju za sve ovo dobio od jedne žene koja je imala objave sa ljutim sosom, a kasnije je zbog istih dobijala gomilu ponuda za reklame. Mislio je da sa njegovim "igranjem mrtvaca" može da dobije neku ulogu.

Džoš nema namere da odustane od svakodnevnog posla vođenja restorana, ali je zahvaljujući objavama dobio nebrojeno mnogo ponuda da igra "mrtvo telo" i u mnogim drugim serijama.

Izvor: Blic