Skver

Sokovi za čišćenje organizma

Autor: Jelena Maksimović
13:00 | Nedelja, 15 11 2015

Kompanija Cold Pressok proizvodi hladno ceđene sokove od svežeg voća i povrća. Kompaniju je osnovala Sandra Avramovski sa ciljem da najnoviji njujorški trend donese i na naše tržište. Ove sokove možete od nedavno kupiti i u Mercator Hipermarketu na Novom Beogradu ili poručiti preko sajta coldpressok.com

Cold Pressok proizvodi sokove za detoksikaciju organizma, koji se sastoje od 85% organskog voća i povrća i koji se mogu koristiti u svakodnevnom životu kao zamena za industrijski proizvedene sokove ili u sklopu detoks programa koji je osmislio Cold Pressok.

Zeleni sok bogat hlorofilom odličan je za smanjenje kiselosti i postizanje pH balansa u organizmu. Sok u sebi sadrži: kelj, celer, spanać, krastavac, zelenu salatu, peršun, đumbir, jabuku i limun.
Ja-na-nas žuti sok od jabuke, ananasa i nane, utoliće vašu želju za slatkišima, a vašem organizmu će pomoći da sagori masti, ali ga i ojačati vitaminom C.
Ljuta limunada od limuna, agave i paprike ljutice, poboljšaće hidrataciju, osvežiti vas, eliminisati potrebu za popodnevnom užinom i pojačati vašu koncentraciju.
Crveni sok od cvekle, šargarepe, jabuke, limuna i đumbira, odličan je način da unesete dovoljno vitamina A, koji jača kosti i poboljšava vid. Cvekla snižava krvni pritisak, šargarepa je bogata beta karotenom, a jabuke su korisne u borbi protiv karcinoma, dok je đumbir odličan za vaše srce.
Mleko od indijskog oraha od indijskog oraha, agave, cimeta i vanile sadrži masne kiseline neophodne za zdrav mozak, srce i kožu. Ovaj sok trebalo bi da konzumirate pre vežbanja, ili da njime zamenite večeru i na taj način eliminišete želju za hranom pred spavanje.