Skver

Spektakularni koncert: Jelena Rozga u Woodlandu

Autor: InfoKG
13:00 | Sreda, 22 06 2022

Spektakularni koncert Jelene Rozge biće održan sutra od 20 časova u Woodland Resortu na Šumaričkom jezeru. Za sve informacije i rezervacije možete pozvati broj telefona 063/396-806. 

Letnja sezona u Woodlandu počela je brojnim dnevnim aktivnostima, live muzikom najpopularnijih domaćih bendova, a uskoro startuje i kupališna sezona na bazenima Woodland Resort-a. 

Jedna od najpopularnijih regionalnih pevačica Jelena Rozga održaće spektakularni koncert sutra od 20 časova u Woodland Resortu na Šumaričkom jezeru. Publika će biti u prilici da uživa u najvećim hitovima plavokose Splićanke.

Iz Woodland Resorta za ovu letnju sezonu najavljuju brojne nastupe najvećih regionalnih muzičkih zvezda, ali i još mnogo jedinstvenih događaja.

U Woodlandu će tokom letnje sezone nastupiti Saša Matić, Milica Pavlović i mnogi drugi poznati regionalni izvođači. Uz to, svakog petka na ovom mestu nastupaju i Šebek i Moj bend.  

Zainteresovani mesta mogu rezervisati pozivom na broj telefona 063/396-806, gde mogu dobiti i sve informacije za pomenute događaje. 

Preporučujemo vam da zapratite njihove stranice na društvenim mrežama Facebook i Instagram, kako biste se redovno informisali o svim događajima koje Woodland sprema za ovo leto.  

Uz sve navedene događaje, posetiocima ovog turističkog kompleksa na raspolaganju su restoran, moderni smeštajni kapaciteti, besplatan parking, internet… 

*Promo