SkverFoto: Promo - Woodland

Tropico bend i Saša Matić u Woodlandu

Autor: InfoKG
14:00 | Utorak, 05 07 2022

Tropico bend i Saša Matić održaće spektakularne koncerte u Woodland resortu u Kragujevcu. Tropico band će nastupiti u petak, 8. jula, a Saša Matić u četvrtak, 14. jula, u Woodlandu. Za informacije i rezervacije pozovite 063/396-806.   

Letnja sezona u Woodlandu uveliko je počela i to brojnim dnevnim aktivnostima, live muzikom najpopularnijih domaćih bendova, a za osveženje tu su i bazeni Woodland Resorta.  

Serija spektakularnih letnjih koncerata na ovom mestu se nastavlja nastupima Tropico benda i Saše Matića. Publika će biti u prilici da u petak, 8. jula, uživa u najvećim hitovima Tropico benda, dok je spektakularni nastup Saše Matića zakazan za četvrtak, 14. jula. 

Zainteresovani mesta mogu rezervisati pozivom na broj telefona 063/396-806, gde mogu dobiti i sve informacije za pomenute događaje. 

Tu iznenađenjima nije kraj. U Woodlandu će do kraja leta koncerte održati i mnoge druge regionalne i domaće muzičke zvezde. Pored toga, svakog petka u Woodland Areni nastupa Šebek i Moj bend.  

Zainteresovani mesta mogu rezervisati pozivom na broj telefona 063/396-806, gde mogu dobiti i sve informacije za pomenute događaje. 

Preporučujemo vam da zapratite njihove stranice na društvenim mrežama Facebook i Instagram, kako biste se redovno informisali o svim događajima koje Woodland sprema za ovo leto.  

Uz sve navedene događaje, posetiocima ovog turističkog kompleksa na raspolaganju su restoran, moderni smeštajni kapaciteti, besplatan parking, internet… 

*Promo