SkverFoto: Instagram/devitoanonymo

Teodora i Devito u Woodland-u

Autor: InfoKG
17:25 | Ponedeljak, 09 08 2021

Jedan od trenutno najpopularnijih dvojaca među mlađom publikom, Teodora Džehverović i Devito održaće koncert sutra od 21 čas u Woodland Resortu na Šumaričkom jezeru. Za informacije i rezervacije pozovite 063/396-806.  

Letnja sezona u Woodlandu uveliko traje, a posetioci su u prilici da uživaju u brojnim dnevnim aktivnostima, nastupima domaćih bendova, ali i kupanju. Sezona spektakularnih koncerata u Woodlandu se nastavlja. Posetioce Woodlanda očekuje nastup Teodore Džehverović i Kragujevčanina Dušana Ljubenovića Devita. 

Ovaj dvojac će na spektakularnom koncertu u Woodland Resortu u Kragujevcu sutra izvesti svoje najveće hitove, kao i njihov duet “Vudu”, koji na YouTube-u broji gotovo 87 miliona pregleda. 

Inače, od početka letnje sezone do sada spektakularne koncerte u Woodland-u održali su Jelena Karleuša, Saša Matić, Nataša Bekvalac... Podsetimo i da je u Woodland resort-u zakazan novi spektakl za 19. avgust kada će nastiupiti popularna gurpa "Hurricane". Za informacije i rezervacije pozovite 063/396-806.   

Preporučujemo vam da zapratite Woodland stranice na društvenim mrežama Facebook i Instagram, kako biste se redovno informisali o svim događajima koje Woodland sprema za ovo leto. 

Uz sve navedene događaje, posetiocima ovog turističkog kompleksa na raspolaganju su restoran, moderni smeštajni kapaciteti, besplatan parking, internet….  

*Promo