Skver

Sezona spektakularnih koncerata u Woodlandu počinje! JELENA KARLEUŠA 10. jula u Kragujevcu

Autor: infokg.rs
20:50 | Sreda, 23 06 2021

Sezonu spektakularnih letnjih nastupa najvećih regionalnih zvezda u Woodland-u ovog leta otvoriće Jelena Karleuša velikim koncertom 10. jula u Woodland Areni.

Letnja sezona u Woodlandu je već počela, brojnim dnevnim aktivnostima, live muzikom najpopularnijih domaćih bendova, a uskoro nas očekuje i zvaničan početak kupališne sezone na bazenima Woodland Resort-a.

Iz Woodland Resort-a za ovu sezonu najavljuju brojne nastupe najvećih regionalnih muzičkih zvezda, ali i još mnogo jedinstvenih događaja. 

Ponuda za odmor, druženje, zabavu i provod u Srbiji je mnogo, ali se možda jedna izdvaja od svih, a to je Turistički kompleks Woodland Resort u Kragujevcu, gde sve to objedinjeno na jednom mestu. Građani Srbije su u prilici da na ovom mestu, inspirisanom prirodom, ljudima i ljubavlju, koje se nalazi na samo 200 metara od Šumaričkog jezera, uživaju u brojnim sadržajima.  

Sezonu spektakularnih letnjih nastupa otvoriće Jelena Karleuša velikim koncertom u Woodland Areni, koji je zakazan za subotu, 10. jula. Za informacije i rezervacije pozovite 063 396 806 

Pored toga, Woodland svakodnevno organizuje žurke za posetioce. 
Preporučujemo vam da zapratite njihove stranice na društvenim mrežama Facebook i Instagram, kako biste se redovno informisali o svim događajima koje Woodland sprema za ovo leto. 

Uz sve navedene događaje, posetiocima ovog turističkog kompleksa na raspolaganju su restoran, moderni smeštajni kapaciteti, besplatan parking, internet…. 

*Promo

Izvor: Woodland Resort