SkverFoto: AdmiralBet

Zakoračite u uzbudljivi svet virtuelne stvarnosti! Saznajte šta Vas očekuje na novom turniru!

Autor: InfoKG
14:34 | Sreda, 24 05 2023

Imamo sjajne vesti kojoj će se radovati svi ljubitelj virtuelnih igara! Promocija e-Turnir je počela 24. maja i traje do 30. maja, do kada možete napasti 500 evra u kešu.

Igre koje učestvuju na turniru su e-Lucky 6 i e-Greek Keno, a igrači se rangiraju prema proju osvojenih bodova. Bodovanje funkcioniše po principu računanja uplate, gde se svaki uloženi dinar računa kao 1 bod. Po završetku turnira, 20 igrača sa najvećim brojem bodova će osvojiti keš.

Za učešće na turniru neophodno je da su igrači prethodno registrovani na sajtu AdmiralBet.rs ili da su to obavili putem AdmiralBet Android ili iOS mobilne aplikacije. Registraciju možete izvršiti u svega par koraka na ovom linku. Po izvršenoj registraciji novoregistrovane igrače očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez provizije, dok prva uplata depozita donosi 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Ljubitelji virtuala će moći da uživaju i u svakodnevnoj Kiši freebeta, koja je prognozirana svakog dana do 30. maja, dok za igrače koji preferiraju rulet izdvajamo nove Amusnet igre uživo.

Takođe, najvatreniji ljubitelji sportskog klađenja i slot igara imaju priliku da pristupe AdmiralBet Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio, dok ljubitelji igara za stolom od sada mogu da uživaju i u Texas Hold'em online pokeru protiv pravih igrača.

Posetite AdmiralBet.rs, zaigrajte neku od dve izdvojene igre koje učestvuju u e-Turniru i napadnite 500 evra u kešu do kraja nedelje!

*Promo